Beste Toos, Wat vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent in de stickers. Wij menen de juiste informatie te geven bij het product. In de omschrijving van het product staat namelijk: "Afmeting: ca 10x10 cm bij 2 cijfers (de breedte kan dus variëren bij meer of minder getallen)." Gezien jij een huisnummer hebt wat bestaat uit één getal, zal de breedte van 10cm niet gehaald worden. Echter, de sticker moet wel ongeveer 10 cm hoog zijn. We begrijpen uit jouw verhaal, dat dit niet het geval is. We nemen contact met je op en zorgen dat het in orde wordt gemaakt.
Beste Niki, Dat regelen we natuurlijk meteen voor jou. Bedankt voor je review.
Uit Abudabi nog wel zeg.... bedankt voor je review.
Fijn om te horen Trudy. Bedankt voor je review.
Beste Sjanet, bedankt voor je review.
Beste Alice, we proberen, indien mogelijk, altijd snel te reageren en de klant te helpen. Bedankt voor je review.
Heel veel plezier met je aankopen Kim. Bedankt voor je review.
Heel graag gedaan Sandra en bedankt voor je review.
Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten Christine! Bedankt hiervoor.
Wat enorm fijn om te horen Sevda! Bedankt voor je review.
Makkelijker kan niet. Geniet van je mooie nieuwe kerstbal Hilly. Bedankt voor je review.
Heel veel plezier met onze top stickers Corrie. Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat alles naar wens is Annemarie. Bedankt voor je review.
Heel graag gedaan Fanny en tot een volgende bestelling. Bedankt voor je review.
Hoi Eva, superleuk dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review.
Fijn om te horen Max en bedankt voor je review.
Fijn om te horen Jacqueline. Ik hoop dat hij/zij er lang plezier van heeft. Bedankt voor je review.
Beste Liesbeth, we zeggen het al vaker. We proberen altijd mee te denken! Bedankt voor je review.
Beste Sandra, we kunnen haast niet wachten op je volgende bestelling. Bedankt voor je mooie review.
Zo doen we dat Martin! Bedankt voor je review.
Beste Dorien, ik hoop dat de cadeautjes goed zijn ontvangen. Bedankt voor je leuke review.
Beste Jolanda, veel plezier met je bestelling en bedankt voor je review.
We proberen altijd mee te denken met de klant. Persoonlijke cadeau's geven soms net dat beetje extra! Bedankt Silvia, voor deze mooie review.
Bedankt voor je mooie review Angelique. Tot een volgende keer.
Zo is het Tamara, we denken altijd mee. Bedankt voor je review.
Lieve Labels levert al sinds 2010 de mooiste gepersonaliseerde producten. Wat begon als een hobby om mooie dingen te maken tijdens een zwangerschap, is uitgegroeid tot een prachtige webshop, vol met mooie, persoonlijke producten. Waarom Lieve Labels? Lees hier vooral wat anderen van ons vinden! - Al sinds 2010 gespecialiseerd in personalisering van producten - Elk product wordt met liefde en passie behandeld - Al onze prijzen zijn inclusief bedrukken, dus geen kosten achteraf - Snel in huis: we verzenden alles binnen 2 tot 3 werkdagen - Veilige site: al ons webverkeer loopt over een veilige https verbinding - Veilig betalen: mogelijkheden via Creditcard, iDeal, MrCash of overboeking.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.