Voor herhaling vatbaar

Zeer ruim assortiment, prima prijzen en snelle verzending.

Bestelling heel snel ontvangen. Na nog een vraag super service geboden.

Veel keus, snelle levering!

Ik heb al diverse bestellingen geplaatst en ze hebben werkelijk alle LEGO blokjes in huis. En een snelle levering!

Netjes en correct geleverd

Ik heb bij iloveblokjes.nl LEGO-onderdeeltjes besteld en ben erg tevreden over de hele afhandeling. De website is duidelijk, het bestelproces verloopt soepel en de communicatie is uitstekend. De onderdelen werden snel geleverd, netjes verpakt en in perfecte staat. Alles klopte precies zoals beschreven. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar specifieke LEGO-onderdelen of gewoon goede service!

Goed en snel

Als op tijd geleverd

Alles keurig netjes verpakt binnen gekregen.

Goede ervaring! Producten top.

Top!!!

Zo fijn dat je toch je ontbrekende blokjes kunt bestellen om je project af te kunnen maken. Super snelle service...

goeie website, snelle levering

we konden de afzonderlijke lego blokjes perfect vinden op de site. bestellen kon vlot en de levering gebeurde heel snel! op die manier konden we een 'oude' technics set (2001) toch terug compleet maken.

Makkelijk te bestellen en snel binnen

Ik heb een verkeerd stukje binnen gehad van kleur

Groot aanbod en snelle levering.

Blokjes in perfecte staat

Het duurde een week voordat ik mijn bestelling had ontvangen door drukte bij de post, maar dat vind ik niet erg. De blokjes zaten netjes in sterke plastic zakjes ingepakt en die zaten weer in een doos die nog gewoon door de brievenbus past. Ook zijn de blokjes niet duur. Positief dus, houden zo.

Probleemloze bestelling.

Snelle reactie. Goed verpakt.

Goeie service

Ik heb al paar keer besteld iedere keer was het in goede conditie en snel geleverd

keurig ontvangen 1 week na bestelling

netjes verpakt, makkelijk een blokje te vinden als je het nummer uit de bouw instructie in voert.

Ik zocht wat missende lego onderdelen bij dit bedrijf alles gevonden wat ik nodig had en werd nog snel geleverd ook

zeer super snel geleverd

binnen 2dagen was mijn bestelling verzonden

Snelle levering en goed verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt en makkelijk te bestellen op de site.

Tegenvallen

Ondanks snelle levering was beloofd heb ik een week moeten wachten op het Lego. Het verbaasde me ook dat het Lego uit Duitsland moest komen?

Bestelling is snel en correct verwerkt/afgeleverd

Duidelijk site, veel voorraad, goeie communicatie, snelle levering. Reageert snel op vragen.

Eén van mijn vaste en beste leveranciers als ik wat nodig heb.

Slecht

Waar blijft mijn pakket

Heel tevreden!

Alles is op tijd geleverd.Vlotte afhandeling en correcte betaling .Heel tevreden!

Snelle en goede levering

Duidelijke site en snelle levering

X

Z

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.