Laden reviews...
218 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten geven aan dat leveringen snel en verzorgd zijn. Het aanbod wordt lovend genoemd en de prijzen worden als eerlijk ervaren. De klantenservice en communicatie leveren doorgaans een betrouwbare service. Al met al zijn de ervaringen positief en consequent.
Titel zegt alles. Groot assortiment, snel geleverd en geen ontbrekend items. e i
2 August 2026
Roel
Almen
Heel snel geleverd
28 July 2026
Jose
SCHEULDER
Alles geleverd zoals gewenst.
22 July 2026
Philippe
Eernegem
Heel netjes! Ga hier zeker vaker bestellen als ik iets mis
21 July 2026
T.
Amsterdam
Blokjes gemakkelijk besteld op de overzichtelijke website en binnen de week zaten ze in mijn brievenbus! Transacties zoals deze die verlopen zoals het hoort, zijn altijd een fijne ervaring.
19 July 2026
Patrick
Veltem-Beisem
Jullie zijn de beste,fijn weekend
17 July 2026
Arie
Alkmaar
Goede service, snel geleverd.
16 July 2026
Edwin
Baarn
Goede website, snel geleverd
13 July 2026
John
ROTTERDAM
Artikelen besteld. Deze zou middels een brievenbuspakketje toegezonden worden. PostNL zou met de reguliere postbezorger laten bezorgen. Drie keer toe beweert PostNL het bezorgd te hebben; dit is nooit gebeurd (Ringdeurbel als bewijs). Daniël heeft het laten onderzoeken en prompt binnen enkele dagen is het alsnog bezorgd.
12 July 2026
Rolf
Capelle aan den IJssel
Snelle levering vanuit Duitsland van een goed product. Goed verpakt en de verzending is goed te volgen.
12 July 2026
Ron
Zwolle
Snel verstuurd
10 July 2026
Mark
Spijkenisse
Missende delen van verschillende set snel geleverd groot assortiment zelfs blokjes die op andere sites niet beschikbaar waren.
10 July 2026
Selahattin
Dongen
Ik ben op deze site terecht gekomen omdat alle andere sites het blokje niet hadden wat ik nodig had. Ik ben heel blij verrast, vriendelijke en snelle service! Opsturen duurde wel wat langer omdat het uit Duitsland komt en de bezorging duurde ook langer in verband met een hitte golf in Nederland. Maar heel blij dat ik eindelijk de blokjes kon kopen die ik nodig had bij 1 site en mijn set weer compleet was
7 July 2026
Marielle
Purmerend
Alles ging heel vlot , de missende blokjes opzoeken, bestellen en vlotte levering
22 June 2026
katrien
Antwerpen
Snel juist goed gewoon perfect
21 June 2026
Michel
Nissewaard
Overzichtelijke webshop. Goedevcommunicatie en snelle levering. Keurig verpakt.
21 June 2026
Didier
Gistel
Alles was in orde
18 June 2026
Jona
Duffel
Bestelling gedaan , ging wat mis , maar meteen opgelost . Alles netjes verpakt binnen gekregen
18 June 2026
Roy
Dodewaard
Ik moest wat specifieke blokjes hebben om een bouwpakket af te kunnen maken. Was even zoeken naar de blokjes maar bestellen ging makkelijk. Bouwpakket is nu eindelijk af dankzij jullie.
Cocc
Hilversum
Mooi verpakt en op tijd, zal in toekomst zeker nog bestellen en jullie aanbevelen aan mijn LEGO vrienden. bedankt
Astrid
Gent
Ik wilde de rocket space tower maken van Tintin, had alleen de bouwtekening, bij iloveblokjes sommige steentjes besteld, die ik nog niet had. Nu alleen nog het "gevaarte" in elkaar zetten hopen dat ik alle steentjes heb, anders bestel ik nog meer ;)
Ben
ZUIDLAND
Snel en compleet
D
Amsterdam
Maurice
Nieuwstadt
alles super netjes en goed verpakt ontvangen
ljm
s-hertogenbosch
Lego is prima alleen je bent echt 3 x zo duur als andere leveranciers daarom kies ook ook niet altijd voor jou helaas. Net gekeken op jou side 6285646 is rood tandwiel Jij vraagt meer dan 3 € ik heb het bij een ander voor 0.88 cent Sorry ik bestel vaak ergens anders om hobby betaalbaar te kunnen houden :). Mvg Marco.
Beveelt niet aan
10 June 2026
Marco
Zoetermeer
Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.
Spoorlaan 5
2492NR 's-Gravenhage