Fijne leverancier

Ik ben al jaren klant van Iloveblokjes van Kaat, enige tijd terug heeft Daniel Kampa het overgenomen en hij doet het met dezelfde kwaliteit als het was...dus chapeau Daniel.

Netjes geleverdTop!

Gewoon goed en netjes.

Zeer vlotte levering van wat ik besteld heb.

Snelle en goede levering

Goede keus in ninjago minifig

Levering te lang geduurd

Snel geregeld maar levering slecht…!! 8 dagen later binnen…!!

Fijne website

Fijne website waar ik al mijn missende Lego steentjes kon vinden. Snelle levering.

snel en correct afgeleverd

nb

Prima zaak

De levering dyurde wel heel even, maar alles keurig verpakt en perfect!

Heel veel keuze en snelle service

Er zijn heel veel Lego blokjes waardoor je wel vind wat je zoekt. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Makkelijke site en snelle zending,top!

Alles netjes verpakt in professionele verpakking.

Goed.

Correcte levering en keurig verpakt.

Goede levering

Snelle en goede levering. Goede kwaliteit.

Levering duurt te lang

Ik heb 2,5 week moeten wachten op mijn pakketje

Goed en snel

Alles was compleet het werd binnen een bepaalde tijd geleverd de steentjes waren correct en precies de hoeveelheid kleuren was ook goed en jullie hebben best wel zeldzame steentjes die bij missen van onderdelen heel handig is en het is betaalbaar

Jammer

De aflevering vond ik jammer dat ie niet bij mij persoonlijk is afgeleverd en dat terwijl het pakketje bij mij in de brievenbus kan/past....

Niks op aan te merken

Uitstekend!

Hetgeen wat ik besteld had snel en netjes ontvangen.

Perfect adres for non standard bricks

Nice variety of stiock - prices are not too silly, quick service

Goeie service en snelle levering. Beste plek voor losse lego blokjes!

Snelle verzending

Zeer tevreden met deze zending buisjes. Bij jullie waren deze voor een goede prijs te koop. Mijn robot voortuig is nu weer compleet.

Bestelling klopte en was snel binnen

Precies wat je wil. De blokjes zaten in het pakketje en het was snel binnen.

Al meerdere keren LEGO besteld en elke keer alles helemaal in orde

Alle stukjes correct bezorgd, niet duur, en snel geleverd.

Ik had een kleine set stukjes nodig om wat oude sets compleet te maken. Ik heb ze besteld bij Iloveblokjes.nl, en heb er niks op aan te merken. Alle stukjes die ik had besteld werden keurig geleverd, binnen 3 werkdagen in mijn geval. De prijs is ook zeer eerlijk. Helemaal goed!

goede en snelle service

Artikelen snel geleverd conform bestelde opgave

Gemak mbt het zoeken , bestellen en snelle levering

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.