Wederom bestelling prima in orde en snel geleverd.

Gewoon goed

Bijna alles op voorraad en snel geleverd

Snel verzonden, keurig verpakt!

Snel verzonden,keurig verpakte nieuwe blokjes om.onze set weer compleet te maken!

Goed verpakt en snel

Heel veel blokjes, ook bijzondere, prima website.

Snel en overzichtelijk

Ik had een paar LEGO stenen nodig, die LEGO zelf ook niet op voorraad had. Via Google bij Iloveblokjes.nl gekomen en hun hadden deze blokjes wel. Meteen besteld en werd nog snel geleverd ook.

Ik heb mijn bestelling netjes en snel ontvangen

Keurig netjes en snel

De levering was snel en het zag er keurig verzorgd uit! Ik miste alleen een soort pakbon..

Fijn contact, goede service

Goede service. Vlugge verzending, goede kwaliteit van blokjes. Doen wat ze beloven

Blokjes besteld en snel ontvangen

De bestelde blokjes waren snel verzonden en in goede staat ontvangen.

ik kreeg de bestelde netjes binne alleen wel ff later dan gepland leek wel....

De levering was prima maar duurde wel lang voordat de blokjes binnen waren na de bestelling terwijl ze op voorraad lagen (in Duitsland???)

Snel geholpen

Keurig verzorgd netjes ingepakt

Goed ontvangen snelle service

Goed ontvangen had vergeten mijn huisnummer te plaatsen snel mailtje gestuurd direct mailtje terug gekregen zeer goede service Ben blij

Top! duidelijk aanbod, snelle levering en veel zorg… een aanrader!

Ik ben zeer tevreden over iloveblokjes.nl. Het aanbod op de website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor je snel de juiste LEGO onderdelen kunt vinden. Mijn bestelling werd ook dit keer weer vlot verzonden en netjes geleverd. Je merkt dat dit een bedrijf is dat met zorg en inzet werkt, en dat waardeer ik enorm. Echt top… absoluut een aanrader! Dank aan Daniel en Kaat, jullie doen het fantastisch, ga vooral zo door!

Zoals altijd: hartstikke goed

Hartstikke snelle levering en kwaliteit is top!

Iedere keer als ik hier bestel is de levering netjes verpakt en snel geleverd . Ik zal het iedereen aanraden. Top ga zo door .

Tevreden

Mooie blokjes, ben blij dat er een site is waar ik missende blokjes kan krijgen. Nu is m’n set weer compleet!

Alles prima!

Eerder bij deze shop gekocht. Wederom prima ervaring

De onderdelen die ik zocht, snel geleverd

Van een aantal oude LEGO sets miste ik onderdelen. Via iloveblokjes.nl had ik deze onderdelen gevonden voor een goede prijs. Na het bestellen werd het al snel geleverd. Heel er blij hiermee, nu zijn de sets weer compleet.

Goed en snel

Snelle levering en ruim assortiment

Ook de meer unieke Lego blokjes vind je hier. Snel en netjes geleverd!

Paar lego stukjes besteld, fijne service!

Bestel geregeld bij i love blokjes en ben zeer tevreden vrede.

Netjes bezorgd

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.