snel en juist verzorgt en bezorgt

snel en juist verzorgt en bezorgt

Uitstekent

Snel goed en prima verpakt

Erg van wens

Het pakketje kwam optijd en heel binnen, met alles erin.

Perfect verpakt!

Ik ben blij met deze steentjes om mijn LEGO voertuig compleet te maken. Het is alleen jammer dat de administratiekosten zo hoog zijn en achteraf blijkt dat ik nog twee steentjes nodig heb. Hiervoor heb ik een andere site benaderd met veel lagere kosten. Maar evengoed een aanrader! Steentje zijn als nieuw, perfecte service en netjes verpakt.

Perfect!

Alle blokjes op voorraad, duidelijke en vriendelijke communicatie en ne5jes verpakt. Zo wil je het :-)

Na de tweede bestelling ging het sneller

Ik had 3 bestellingen en kwamen alle 3 tegelijk aan terwijl er 3 verschillende bestel datums waren De derde bestelling was het snelste

super

weer de bekende goede en snelle levering

snel en veel keuzes en persoonlijk

Zo veel losse stukjes die je kan kiezen , met zoveel liefde snel opgestuurd en vergezeld met een persoonlijk briefje, hier moet wel liefde achter zitten...

Duidelijke website en snelle levering.

Goede blokjes

Prima blokjes uitstekend verpakt Ga hier vaker bestellen

Jullie hadden alles wat ik nodig had.

Snelle levering. Site werkt goed om alles te bestellen

Alles op voorraad en snel en correct geleverd, graag tot de volgende keer Gr Gerard

zeer prettige zakelijke partner

Alles gaat prettig, de bestelling, e afrekening (jammer) het verzenden, maar zeker het ontvangen en alle bericht geving daarover.

Kleine bestelling van niet standaard blokjes - snel geleverd, prima prijs en perfect met aandacht verpakt.

Snelle levering en discreet!

Een hele goede site met heel veel aanbod van lego! Ook de service is goed. Echt een aanrader als je lego onderdelen nodig hebt! Als ik nog iets nodig heb dan zoek ik hier het eerste. Mvg Alex

Topservice!

Keurig verzonden, lego onderdelen die ik vrijwel nergens kon aankomen gevonden tegen een zeer schappelijke prijs. Wat een leuk bedrijf!

Top verzending

Snel en goed ontvangen

Leveren in goede staat de lego blokjes af.

Alles oké. Verzorgde inpak snelle levering!

Alles oké. Verzorgde inpak en snelle levering!

Zeker een aanrader als je snel blokjes wilt ontvangen

Helemaal top

Snelle levering en duidelijke communicatie

Goede en snelle service

Netjes op tijd en goed ingepakt.

Snel geleverd na bestelling

Alles is en wordt netjes verpakt en opgestuurd, super tevreden over deze mensen achter i love blokjes .nl

Alles perfect in orde geleverd

Alles was in orde, goed verpakt

Een betrouwbare en correcte site

Snel gevonden, even snel verzonden. Een fijn briefje bij de verzending. Alles naar wens!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

070 - 568 04 02

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.