ik ben tevreden

het gaat mooi

Snel en goed

Bestelling klopt

Snelle en complete levering

Zeer snelle levering, groot assortiment, netjes verpakt.

Snel en correct

Zeer snel en correct

Top service!

Perfecte afhandeling. Mooi en goed verpakt. Ik bestel hier zeker nog in de toekomst.

Ze doen wat ze beloven.

Groot assortiment en snelle afhandeling van de bestelling super.

helemaal top

het was makkelijk te bestellen en snel in huis.

Geweldig!

Veel op voorraad, snel verzonden, netjes verpakt! Echt super!

Snel, vriendelijk en accuraat!

super

kreeg het heel snel ik ben tevreden

Uitstekend!

Zeer vriendelijke service, snelle levering! Topkwaliteit! Zeker een aanrader! Ik ga hier zeker nog bestellen!

Ze hebben alles en zijn snel en betrouwbaar

We hadden snel een kado nodig en geen enkele andere site kon zo snel en compleet leveren

goed van blokjes wachten wat anders

het wachten steekt tegen maar we weten dat het moeilijk is op moment en ik ben dan nog eens ongeduldig er bij groeten

Snel verstuurd, netjes verpakte. Leuke persoonlijke boodschap erop geschreven.

Snel geleverd en heel blij met jullie.

Ik heb missende blokjes bijbesteld en had ze razendsnel in huis waardoor onze dochter weer verder kon bouwen. Heel blij mee. Ook de minder bekende stukjes liggen op voorraad.

Altijd goed bij i love blokjes

Snelle levering,keurig verpakt en een persoonlijke noot erbij.

Topservice.

Blokjes voor wat oudere set besteld. Perfect en snel geleverd.

Zorgvuldig verpakt en snelle verzending

Van harte aanbevolen!

Snelle service, duidelijk bestelproces.

Daar kan je op bouwen!

Handige website, snelle levering en een klein persoonlijk berichtje op de factuur. De factuur is in kleur met een foto van de bestelde blokjes.

Snel sneller allersnelst

Snelle reactie. Meeste keus van losse Lego steentjes en keurig in brievenbus pakketje verstuurd.

Prima levering

Met Lego-aankopen van Marktplaats kom je het vaak tegen, er mist wat. Het geadverteerde model is compleet, maar bij de alternatieve modellen ontbreekt net dat stukje. En daar is I Love Blokjes voor... Als je het nummer weet, hebben zij het blokje. Handig!

Gewoon goed

Fijne zoekfunctie op blokjesnummer

Makkelijk

Supersnelle verzending

De bestelde onderdelen een dag later al in huis! Supersnelle service en zeer netjes verpakt! Aanrader!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.