Bestelling keurig en snel geleverd.

helemaal top

Keurig netjes verpakt, en vlug geleverd. Op mijn email, had ik ook vlug antwoord.

grote voorraad en snelle levering

Moest veel bestellen en alles was op voorraad. Supersnel binnen 2 dagen thuisbezorgd.

Snelle en nette verzending

Alles geheel naar wens.

Alles was in orde en goed verpakt

Supersnelle en vriendelijke service

Ik was de LEGO sets van mijn zoon aan het uitzoeken en wilde het allemaal compleet maken. Zo stuitte ik op iloveblokjes.nl. Ik kon alles snel vinden, kreeg keurig bericht dat de bestelling was binnengekomen, een dag later bericht dat alles verzameld was en dag daarna bericht dat het verzonden was. Supersnelle service met een persoonlijke touch. Er zat nl. een handgeschreven briefje in met een bedankje. Toen ik een kleine week later nog wat moest bijbestellen was het dezelfde snelle en vriendelijke service waarbij nu op het briefje stond ‘weer bedankt’. Dus ze wisten nog dat ik daarvoor had besteld. Daar houd ik van, die persoonlijke touch!

Gewoon goed en snel

Nu twee keer wat besteld

2 keer besteld en snel en netjes geleverd Ga hier zeker vaker bestellen zeer tevreden

Leuke website, snelle levering en persoonlijk berichtje erbij, top!

Gewoon netjes en verzorgd bezorgd bij ons.

Super service

Snelle levering mooi leuk ingepakt ga zeker meer bestellen

Goede service!

Was aantal legoblokjes kwijt en besteld. Na 2 dagen keurig verpakt in de brievenbus met een leuke persoonlijke boodschap erbij!

Snel en betaalbaar

M'n Lamborgini Sian had 1 verkeerd steentje in de set Via FB kreeg ik een reactie met een link naar jullie website. En had gelijk het juiste steentje besteld. Lekker snel en betaalbaar.

Juiste aantallen, snel, en goed verpakt.

Goeie website, ik vind snel wat ik zoek en krijg dat wat ik wil. Dank.

Uitgebreid assortiment, snelle levering!

Ik heb al meerdere keren bij iloveblokjes.nl besteld en iedere keer tot tevredenheid. Snelle levering, goed verpakt en het persoonlijk geschreven tekstje op de bestelbon maakt het helemaal af!

Was sneller dan gedacht

Ik had niet gedacht dat er hele apparte blokjes op voorraad zijn bij ze , daar was echt heel blij mee. En de levering in een goed tijdsbestek als een kind zo blij :-)

enveloppe kwam snel aan, het artikel was netjes verpakt.

Snelle en goede service met een persoonlijk tintje.

Makkelijk te bestellen via de site.

Leuk met persoonlijke benadering

Prettig

Snel binnen. Mooi gesorteerd ontvangen. Het zoeken op de website is erg prettig

Wat een mooi bedrijf met een geweldige service, snel verzonden met ook nog een persoonlijke tekst bij de bestelling. Perfect :)!

Prima adres

Altijd snelle verzending en top in orde

Snel geleverd met liefde verpakt

Wat een kadootje om je bestelling te ontvangen. Duidelijk met liefde ingepakt. Een handgeschreven tekst erbij. En de bestelling is zeer snel geleverd.

Top, snel geregeld en persoonlijk.

Top, snel geregeld en persoonlijk.

topper

snel verzonden , goed verpakt, leuke website.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.