flabbergasted

het bestellen ging gemakkelijk, toen het pakketje thuis aangeboden werd zag het er keurig netjes uit, de steentjes zijn netjes ingepakt in een plastic zakje met logo. op de pakbon was een leuke persoonlijke anekdote geschreven. hier was zorg en tijd aan besteed, ik werd er in ieder geval vrolijk van.

Super service

Wederom super service

Mijn ervaring met kaat is goed

Ze doet het goed het word op tijd afgeleverd en ben zeer tevreden

Super al die blokjes!

Fijn om alle blokjes los te bestellen. Makkelijk zoeken op nummer en snelle levering.

Prima service, ook als er iets mist! Goede communicatie!

Prima service, ook als er iets mist! Goede communicatie!

Prima service!

Goede duidelijke website, snel verzonden, keurig alles apart verpakt kortom aanrader voor als je bepaalde steentjes zoekt om set compleet te maken!

Hartelijk dank voor de kwaliteit en voor de goede bezorging.

Hartelijk dank voor de kwaliteit en voor de goede bezorging!

Top snel geleverd

De ervaringen bij jullie zijn perfect ga zo door

Uitstekende service

Mijn zoon had slechts een paar blokjes nodig maar dat kon hij gewoon hier bestellen. Niet duur en heel snel geleverd.

Snelle levering en ook nog een leuk ingepakt!

Perfect!!

Makkelijk bestellen, overzichtelijk site. De producten werden zeer correct verpakt voor verzending. Dikke aanrader.

Snelle en nette levering

Is altijd snel en netjes geleverd. Site is duidelijk, mocht er iets zijn dan kan je altijd berichten en antwoorden snel.

Alleen maar goed

De perfectie straalt er vanaf, je kan op naam (ook Engels) en nummer de elementen terugvinden. En geen vergeelde stenen zoals die via Marktplaats er veelal tussen zitten. Assortiment biedt veel verrassende stenen om bouwproblemen op te lossen. Toets maar eens het woordje 'wig' in en je ziet een reeks aan interessante steentjes. Wel goed dat de totaalprijs van de gekozen Lego onderaan de winkelmand te zien is want het kan snel oplopen, het is ook nauwkeurig dus arbeidsintensief werk.

geweldig

en dan die sexy opmerking erbij, top

Bij het veranderen van het aantal pakt hij niet het aantal maar gaat van 1 naar 2

De bestelling wordt snel en compleet verstuurd

TOP!

Zeer toegankelijke website. Snelle levering van de bestelling met een vriendelijke persoonlijke note. Ik kan dit bedrijf voor iedere blokjesliefhebber van harte aanbevelen!

Altijd prima

Keurige verzending

helemaal goed

Alles netjes en snel ontvangen. Dank je wel.

Zoals steeds was het weer dik in orde...heel tevreden met mijn bestelling! Items waren goed verpakt en werden ook snel geleverd. Een dikke pluim! Dank je wel! Tot een volgende.

Zeer snelle service en alles netjes verpakt! Een toffe briefje erbij. Een echte aanrader!

Snel en adquaat geregeld en verzonden!

Snel geleverd en alles in perfecte staat

Ik wilde een spoorwegovergang voor mijn zoontje bestellen, maar die zijn van Lego niet los te koop. Via iloveblokjes vond ik snel alle onderdelen die ik nodig had en ze leverden ook nog eens supersnel.

Service met een prijskaartje

Deze winkel is bepaald geen prijsvechter, maar de service en professionaliteit die je ervoor terugkrijgt maken dat het waard.

Perfect verpakt en snelle levering

Top bedrijf. Alles wordt altijd super snel en zeer netjes geleverd. Super!!!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.