Het touwtje van lego

Bij de legoset dit keer weer een touwtje en dat zit in een klein doosje. Dat kleine doosje lijkt al snel op afval. En zo ging dat doosje mee met de lege plasticfolie van alle delen bouwwerk. Iloveblokjes had gelukkig een vervanger hiervoor. En hierdoor kon onze dochter de boomhut van legofrieds toch afbouwen met het zwarte koortje zoals lego normaal levert. Google leverde al snel een paar oplossingen maar iloveblokjes was het beste met de totale prijs! En omdat er een paar koppelstukken van technisch lego misten heb ik deze direct erbij besteld. Na de bestelling kregen we direct een bevestiging. En zaterdag besteld en dinsdag via de brievenbus binnen. Topservice.

Wat een top online bedrijf !!!!!

Miste redelijk wat onderdelen van een Lego set, dus online opzoek . Redelijk wat aanbod van bedrijven die dit aanbieden. Maar bij iloveblokjes.nl ook alles op voorraad. zeer duidelijke site, makkelijk te bestellen. Mail over de status ontvangen , uw order is verzamelt, uw order is verstuurt. En na 2 dagen de onderdelen netjes verpakt bezorgt. Dus zeer tevreden over iloveblokjes.nl .

Supergoede service

Goed assortiment, en hele vriendelijke mensen die je heel goed van dienst zijn. Leuk kaartje bij elke bestelling. Top!

Netjes verpakt de doos en lego

Ik was zoekende naar power funtions en jullie hadden ze nog gelukkig. Ik ben bezig de Big Boy 4014 samen te stellen, maar de belangrijkste onderdelen zijn de power funtions. Binnenkort hoop ik ook de instructies te krijgen voor de big boy 4884 en de Challenger 4664 dus ik ga nog zeker nog een bestelling doen ;)

Snelle service dankzij een handige internetpagina

Ik was op zoek naar de juiste maat asjes om mijn tram op wielbanden verder te kunnen aferken. De 2x4 plaatjes zorgden voor voldoende afstand tussen onderkant kast en wielen.

Perfect!

I found the Iloveblokjes via google and it was my first order ever of a spare Lego piece. It was easy to search for the missing piece, easy to order and very quick at home with a personal note from the owner. I am going to use soon again...! Daniela

Gewoon alles wat ik wilde. I.V.B. met vakantie was het pakketje later maar dat was geen probleem!

Snelle levering!

Prima ervaring! Alle sets weer compleet kunnen maken.

De Lego blokjes waren de volgende dag al in huis. Fijne site om te bestellen.

Zoals altijd uitstekend

Er heeft in twee jaar tijd bij al die bestellingen nooit een steentje ontbroken. Verpakking is erg zorgvuldig, geen rammelende 'pillendoosjes'. Je kan op de site de elementen naast op eigenschappen nog veel sneller op nummer terugvinden dat Lego zelf gebruikt.

Laatste blokjes bij jullie kunnen bestellen. Heel snel in huis, goed verpakt, leuk briefje erbij. Mijn kleinzoon zit te popelen om zijn Domtoren te maken. Dankjewel…

Netjes en snel

Fijne en duidelijke website. De bestelling snel ontvangen, super netjes ingepakt.

Snelle en complete levering met een persoonlijke touch.

Snelle en complete levering met een persoonlijke touch. Veel op voorraad maar helaas net niet alles wat ik nodig had.

Mooi overzichtelijke webshop met een grote voorraad aan diverse blokjes. Bestelling is goed verpakt en snel verzonden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snel en servicegericht

Super snelle en zorgvuldige levering!

Fijne website. Lekker duidelijk. Makkelijk met afrekenen en goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Dank je!

Prima verpakt !

Goede ontvangst

Ik heb goed ontvangen dat lego onderdelen

Goede en snelle webshop

Alles wat je kan bestellen staat duidelijk op de site, ook is er ruime voorraad overal van. En de bestelling wordt snel en keurig verzonden. Ook wordt je over het bestel en verzendproces goed op de hoogte gehouden. En als je een vraag stelt krijg je snel antwoordt.

Top shop

Snelle correcte levering, kontakt en hulp indien nodig. Mooie overzichtelijke webwinkel, en een superfijn kontakt. De bestellingen worden zeer goed en vooral met veel liefde verpakt en snel Verzonden. Top shop!!!

Super goede service en snelle levering

Erg tevreden. We hadden per ongeluk een paar verkeerde blokjes bij onze bestelling zitten. Whatsappje gestuurd en meteen nieuwe ontvangen (met korting)!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Perfect in orde en supersnel

Blokjes in perfecte staat, supersnel uitgezocht en opgestuurd, veel sneller dan de officiele lego pick a brick store en een zeer uitgebreid gamma. Ik ga hier zeker en vast nog bestellen!!!

Topsite

Erg goede site, en de bestelling kwam erg snel. Het enige wat ik jammer vind, is dat jullie niet alles hebben wat ik zoek.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.