Super vriendelijk en snelle reactie

Super vriendelijk en snelle reactie als je vragen hebt. Levering ook snel beginnen, zelfde dag nog verstuurd.

Ronduit geweldig

Nette site, met goede zoekfunctie en van alle artikelen een duidelijke afbeelding. Supersnelle levering (2-3 dagen) . Goed verpakt in zakjes en bescherming in doosjes, zodat het een brievenbuspakje is.

Gewoon super goed

Goede service + prijs aanbevolen

Mijn ervaring met kaat is goed

Alles is naar zin kaat ik blijf bij jou bestellen

Goede service en een snelle levering.

Uitstekende service.

Ze doen het gewoon heel goed. Duidelijke mails en er word keurig op rijd geleverd. Gewoon goed dus, ga zo door.

Super site reageert snel en het product wordt snel geleverd

Prettig om hierbij te bestellen fijn contact en snel bestelling klaar dus gauw weer verder met de bouw

zorgvuldig verpakt en goede afhandeling

levering van lego was netjes communicatie ook prima,merk dat er aandacht aan is besteed ook al was het een kleine verzending

Alles mooi verpakt verzonden. Snelle en vriendelijke communicatie.

Goede levering

Goede levering. Kwam snel binnen toen het verstuurd was

woensdag besteld vrijdag in huis. super blij mee

Snel en goed geleverd

Mijn setje nu weer compleet.

Supersnelle levering. Ik had nog een vraag over mijn bestelling en kreeg daar ook heel snel antwoord op. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Fijne en overzichtelijke website, groot assortiment, goede communicatie en snel verzonden. Zeer tevreden!

Perfecte service, zeer breed en compleet assortiment en snel in huis!

Aan de hand van de codes alle blokjes snel kunnen vinden. Perfecte service, goed verpakt en snel binnen! Ideaal!

Uitstekend! Goede service!

Uitstekende service! Mijn bestelling werd keurig afgeleverd en zag er keurig uit!

Goede service voor een goede prijs

Mijn bestelling kwam netjes verpakt en snel mijn kant op. Dat er wegens de vakantieperiode wat tijd tussen bestelling en levering zat, werd duidelijk aangegeven en is ook geen probleem.

Makkelijk te vinden

Steentjes waren makkelijk te vinden en kosten niets. Met 2 dagen lagen ze op de mat en kon mijn zoon verder met bouwen

De meest diverse blokjes zijn hier te vinden! Fijne service ook

Super snelle service!

Je kent het allemaal, ben je bezig met een build en dan mis je wat stukjes, dan is het fijn dat er een site is die veel stukjes heeft en ook nog eens super snel levert!

Goede ervaring

Netjes en op tijd bezorgg, goede kwaliteit blokjes

Zeer Goed.

Ik bestel er altijd ,zeer veel keuze en altijd super snel verzonden. TOP

Makkelijk, Simpel, veel keus en snel.

Prima zoals altijd!

Zoals altijd prima in orde. Alle stenen in goede conditie. Leuk ook om een blokje voorbij te zien komen met logo van de winkel. Zelfs met een vakantie ertussen alles lekker op tijd binnen ook.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.