perfect

supersnel geleverd, en prima verpakt.

Prima voorraad, snelle levering

Ik heb nu 2x besteld. Beide keren op voorraad, snel geleverd. Dit is mijn vaste leverancier voor als ik weer wat nodig heb! Ga zo door!

Zeer betrouwbare en snelle levering

Ook fijn dat er een persoonlijk berichtje van Kaat bij zit.

Verzonden volgens afspraak

Prima site, nette prijzen en verzending volgens afspraak.

Levering snel en compleet geleverd

Blokjes snel te vinden, netjes geleverd.

Altijd goed

Prima onderdelen goede prijs

Een uitgebrijde keuze en goede levering

De website heeft de keuze uit veel verschillende onderdelen en kleuren en alles staat in duidelijk categorieën. De bestelling werd snel afgehandeld en kwam in goede staat aan.

Groot assortiment en snelle levering

Tijdens het bestellen werd al duidelijk vanaf wanneer er geleverd zou worden. De blokjes zijn zeer handig ook per categorie ingedeeld. Ook is te zien hoeveel blokjes beschikbaar zijn. Aanrader dus.

Altijd netjes verpakt en afgeleverd

Ik bestel hier vaker omdat de service goed is en het netjes op tijd geleverd wordt .

Super snelle top service!

Ik heb nu in korte tijd 3 bestellingen gedaan en de Lego wordt snel verzonden. Meestal de volgende dag al. De Lego blokjes zien er nieuw uit, en worden in een nette verpakte doos in de brievenbus geleverd. Het contact opnemen met iloveblokjes.nl gaat makkelijk en verloopt echt top! Ze hebben echt een groot assortiment waar ik alle blokjes die ik wilde kon bestellen. Ik ben zeer te spreken over deze winkel en de service. Ik ga hier in de toekomst nog veel gebruik van maken! Kortom: Perfect voor iedere Lego liefhebber/bouwer!

Heel simpel,kijken,bestellen,betalen en het wordt opgestuurd,lekker

zie boven

snelle correcte afhandeling

ben zeer tevreden met de afhandeling, zal zeker iloveblokjes.nl gaan bezoeken en uiteraard bestelling plaatsen. Verder nog bedankt voor de verrassing, leuk dat tegeltje van iloveblokjes!

snel en adequaat

snel verzonden, goede communicatie, goed verpakt en duidelijke factuur.

Absoluut top!

Ik kan niet anders zeggen dat het pakket perfekt is aangekomen. Netjes verpakt, mooi klein doosje. Absoluut top!

Levering pakje, inhoud, verzending alles was top

Hier bestel ik nog. Alles was tip top

Fijne webwinkel voor Lego

Groot aanbod en snelle verzending. Heel vriendelijke service. En leuk dat er een geschreven boodschap op de bestelling staat, komt heel sympathiek over.

Zeer snelle levering en alles netjes verpakt! Topservice!

Zeer duidelijke webshop en topservice!

Mijn eerste bestelling was verloren gegaan, mijn tweede was goed aangekomen?

Eind goed, alles goed.

Erg tevreden met me gekochte spullen voor me lego stad

supersnelle levering

voorraad gecheckt, besteld en volgende dag al in huis. super

Snelle levering en veel keus

Prima web site

Missende stukjes

Een paar missende stukje tbv een (fake) Lego bouwpakket gezocht, gevonden en besteld bij iloveblokjes.nl. Zeer uitgebreidde website, duidelijk en snel geleverd. Ik kan weer verder bouwen!

prima webshop voor losse onderdelen, te zoeken op nummer, snel bezorgd

Prima webshop voor losse lego onderdelen. Snel geleverd. Blij mee.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.