Compleet, vlot en goed verpakt.

lekker snel

zondag besteld en woensdag op de mat.

Geen minimumbestelling

Groot voordeel is dat je geen minimumbedrag behoeft te halen, en de behandelings- en verzendkosten zijn laag. Tevens wordt de bestelling zeer snel afgeleverd, soms de volgende dag al. Kortom van harte aan te bevelen

Mijn ervaring met kaat is goed

Mijn ervaring met jou is goed en blijf bij jou om te bestellen goede kwaliteit van lego top kaat

Hele fijne communicatie met de verkoopster! Mooie producten, goed verpakt en snelle levering! Als ik weer blokjes nodig heb weet ik waar ik ze ga bestellen!

Mijn zoon had blokjes uitgekozen. Allemaal prima verpakt en tijdig geleverd

Gewoon goed

Snel en superservice

We misten 1 blokje om verder te bouwen. Ik heb besteld en gelijk in de middag opgehaald zodat er verder kon worden gebouwd!

Ik ben blij met mijn bestelling.

Helemaal top

Veel keuze. Makkelijk zoeken Goede adviezen, alternatieve en originele benamingen. Snelle service. Goede prijs. Ga hier zeker vaker bestellen

Alles gevonden wat ik wilde en snel geleverd

Super makkelijk kunnen bestellen . Alles goed verpakt en snel geleverd. Hele fijne winkel

Snelle levering, alles compleet

Groot assortiment, snelle levering, alles compleet.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

Altijd snelle levering en netjes verpakt

En de handgeschreven tekst erbij geeft een persoonlijk tintje,super leuk

Wederom is alles perfect gegaan. Snelle levering en alles geleverd. Top.

Waanzinnige service

Ik had een paar blokjes nodig en ze hadden alles! Bovendien werd het de volgende dag bezorgd! En er zat een persoonlijk briefje bij. Echt een top bedrijf!! Groeten, Thijs

Top en vriendelijk contact voor goed blokjes,super

Zeer veel keus en super snel verzonden.

Zeer veel keus en super snel verzonden

Super adres,snelle levering uiterst goed verzorgd,fijn kontakt

Ik heb al enkele keren een bestelling geplaatst bij iloveblokjes.nl. Het kontakt is altijd super snel en de levering ook. Tot in de puntjes verzorgd altijd met een persoonlijke uitstraling naar de klant.

uitstekend

komen de gemaakte afspraken altijd stipt na

Accuraat en snel geleverd, goed verpakt

Mijn tweedehands aangeschafte Lego-set had een paar defecte onderdelen. Weet je de nummers, dan kun je bij iloveblokjes.nl prima terecht. Snel geleverd, goed verpakt en een duidelijke pakbon met persoonlijke noot. De set zit weer stevig in elkaar...

I love 'iloveblokjes.nl' :D

Supersnelle levering met persoonlijke touch. Volgens mij een heel enthousiast team van legofans. We willen graag een keer langskomen in de echte winkel. Wat ons nog leuk lijkt is, als jullie nog wat meer inspiratie geven wat je allemaal voor maffe dingen kunt bouwen buiten de standaard sets. Maar misschien doen jullie dat al, en hebben we het alleen nog niet gevonden.

prima service

Ik had al een berichtje verstuurd

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.