Gewoonweg geweldig.

Duidelijke website, grote voorraad, en zeer snelle verzending.

Snel verzonden, site is overzichtelijk. Niks mis mee! En handgeschreven tekst op het kaartje

Zeer tevreden.

Na lang zoeken was dit eindelijk een webshop waar alle steentjes op voorraad waren, zo fijn! Ook het persoonlijke kaartje erbij maakt het leuk om het pakketje te ontvangen. Wel zijn de steentjes aan de dure kant.

Aanrader!

Snel geleverd, bestelling compleet en goed verpakt! Een aanrader om hier lego te bestellen. Ga zo door!

Snel en netjes geleverd

De pakbon met een persoonlijke noot vond ik klasse.

Duidelijke site, snelle bezorging!

Bijna alle Lego blokjes in voorraad. Gelukkig kan ik nu weer verder met bouwen en compleet maken voor mijn kleinkinderen.

Supersnelle levering én ook nog persoonlijk

Erg leuk dat er dan ook nog een persoonlijk geschreven zinnetje bij staat! Jammer dat Lego zo duur moet zijn helaas.

goede service en snelle levering

Snelle en perfecte levering

De dag na bestelling zijn de blokjes al geleverd. Bestelproces gaat eenvoudig, veel artikelen op voorraad. Geen minimaal bestelbedrag, en de verzendkosten zijn relatief laag.

Zeer ruime keuze en snelle service.

Gewoon TOP.

Snelle levering, goed verpakt

Gewoon hartstikke netjes en goed.

Snelle levering Zeer goed verzorgd en precies. Ook snel contact indien nodig.

Mooi dat ook voor een paar blokjes, je hier gewoon kan bestellen

Mooi dat ook voor een paar blokjes, je hier gewoon kan bestellen. Werd snel opgestuurd zodat ik verder kon

Prima, compleet en snel

Volledige bestelling snel en compleet geleverd. Goed assortiment.

Super fijn en snel

Super fijn en zeer snel geleverd en de site is super op orde

Netjes bezorgd

Nou kaatje dit was de eerste en zeker niet de laatste keer Was goed verzorgd. Bedankt voor de goede levering.

Super snel!

Er ontbraken wat stukjes uit een set Lego, hier even bij besteld en binnen no-time in huis.

op tijd bezorgd

betrouwbaar adres om te kopen. snelle levering en berichtgeving overt verzenden is goed

snel gevonden, snel geleverd

Prima website. Makkelijk je onderdelen vinden. Eenvoudig betalen en binnen twee dagen in huis.

Bijna alles op voorraad en snel geleverd!

Veel Lego onderdelen haal ik hier vandaan en ze zijn snel met verzenden allen klein min puntje is de prijzen van blokjes aan de dure kant maar veder ben blij mee!

Goede communicatie, snelle service

De blokjes werden netjes en snel geleverd. Er werd zeer correct gecommuniceerd over de bestelling en de verwachte (snelle) levertijd!

Snel en goed

Snel geleverd en compleet! Met een persoonlijk briefje. Dan maakt het extra leuk!

Snelle levering wel iets duurder als je van Lego zelf koopt. Lego is de levertijd velen malen langer. Snelle levering met een leuk kaartje erbij!

Ik heb goede ervaring. Snelle levering.

Hoi mijn ervaring is goed.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.