Uitstekend.

Blokjes per stuk te bestellen en een dag sneller geleverd dan aangegeven op de site.

Titanic vaart weer!

Ik had een titanic pakket maar het is erg slecht gesorteerd. Daardoor miste ik een bodemplaat . Die bleek bij lego niet te bestellen. Maar Kaat is mijn reddende engel en de titanic vasrt weer vrolijk verder.

Doen wat ze beloven.

Snel geleverd wat ik nodig had.

Dit is de eerste bestelling en meerdere volgen

Alle steentjes zijn nieuw en compleet! Wat ik er leuk vindt is dat der een tekst is geschreven met de hand, bedankt en veel lego bouw plezier!

dikke duim, netjes geleverd.

Super goede website om lego sets waar stukjes verloren geraakt zijn terug te vervolledigen. Zeer ruim aanbod van blokjes, zelfs recente. Mooi en overzichtelijk verpakt bij de levering. Onze kids zijn alvast in de wolken dat hun sets terug compleet zijn!

Snelle, nette en complete levering

Top.

Top.

Zeer goede ervaring.

Fantastisch!!!!

Uit de nieuwe sets van lego een technisch onderdeel nodig, jullie hebben het en ik had het binnen een paar dagen in huis.Top!

Correcte afhandeling!

Altijd goed.

Netjes en snel de benodigde blokjes ontvangen

Netjes en snel de benodigde blokjes ontvangen

Zeer vlot en met veel zorg verpakt

Voor mijn eerste keer heb ik bij iloveblokjes besteld en ben ik zeer tevreden over mijn bestelling. Netjes verpakt en alles klopte met mijn gevraagde aantallen. Hier kom ik zeker nog terug om te shoppen!

Gewoon goed.

Mijn bestelling is supersnel verstuurd en goed aangekomen. Dus deze site gaat bij mij in de favorieten.

Super goed

Ben erg blij met me bestelde producten, wordt snel geleverd top.

Prima, snelle levering en perfect verzorgt.

Alles was goed aangekomen

Het duurde niet te lang voordat de legoblokjes er waren

Hele snelle levering.

Kwaliteit is super goed.

geweldig

Alleen maar goede ervaringen, staan open voor alles, altijd hele snelle bezorging, dit kan niet beter

Bestellen simpel, afhandeling zeer goed.

Ondanks kleine bestelling, afgehandeld op een wijze die navolging verdient. Super!

Snelle en complete levering !!

Netjes verpakt en snel geleverd,zodat ik mijn politie Porsche verder kon personaliseren.

Snelle vriendelijke service met een persoonlijk berichtje.

Duidelijke website waar je gemakkelijk je ontbrekende bricks kunt vinden voor een schappelijke prijs.

Top winkel snelle levering zat goed verpakt

Top winkel snelle levering

Alles naar wens verlopen

Snelle levering, niets op aan te merken.

SUPER

Zeer ruime keuze en snel verstuurt.

Snelle, correcte service!

zeer snelle levering!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.