op tijd bezorgd

betrouwbaar adres om te kopen. snelle levering en berichtgeving overt verzenden is goed

snel gevonden, snel geleverd

Prima website. Makkelijk je onderdelen vinden. Eenvoudig betalen en binnen twee dagen in huis.

Bijna alles op voorraad en snel geleverd!

Veel Lego onderdelen haal ik hier vandaan en ze zijn snel met verzenden allen klein min puntje is de prijzen van blokjes aan de dure kant maar veder ben blij mee!

Goede communicatie, snelle service

De blokjes werden netjes en snel geleverd. Er werd zeer correct gecommuniceerd over de bestelling en de verwachte (snelle) levertijd!

Snel en goed

Snel geleverd en compleet! Met een persoonlijk briefje. Dan maakt het extra leuk!

Snelle levering wel iets duurder als je van Lego zelf koopt. Lego is de levertijd velen malen langer. Snelle levering met een leuk kaartje erbij!

Ik heb goede ervaring. Snelle levering.

Hoi mijn ervaring is goed.

Mooi verpakt en bestelling klopt

De onderdelen waren mooi verpakt en in goede staat. Bestelling klopte helemaal, erg tevreden :)

Top, verzorgd

Alles is altijd correct en snel geleverd

Keurig verpakt...leive mensen...nette spullen...super snel

Snel en persoonlijk

Had een wat exotische bestelling… maar snel geleverd en met een persoonlijke notitie erbij. Leuk!

Ik zou het iedereen aanraden om bij iloveblokjes te bestellen goede kwaliteit

Zeer verzorgde en correcte levering

Overzichtelijke pakbon - geen fouten

Hoop voorradig en snel geleverd.

Erg netjes verpakt en hoop voorradig. Kom zeker terug John

Gemakkelijk besteld. Keurig Verzonden niet goedkoop, maar hëb nu wel de meeste blokjes die ik miste.

Snelle en zorgvuldige levering

Een zorgvuldig bedrijf dat tot in de puntjes de zaken voor elkaar heeft

Top !

Zo blij dat ik een missend onderdeel heb gevonden, en een keurige snelle service zodat er weer verder gebouwd kan worden :)

Snel en compleet

Veel blokjes zijn op voorraad, op de website zijn de blokjes makkelijk te zoeken.

Perfecte hulp bij nabestelling

Na het plaatsen van mijn bestelling wilde ik nog extra onderdelen toevoegen. Via mail contact is dit snel en soepel opgepakt. De bestelling werd binnen 2 dagen bezorgd, super!

Perfect!!

Supersnel en goed.

Volgende dag al in huis en de juiste artikelen

Snelle en complete levering

Ok

Had wat stukjes nodig die mijn zoontje wou hebben. Ideaal zo bestellen.

Compliment en zoek nog op aantal stukken

Bij ervaring van levering van de stukken , jullie hebben en duidelijk en precies levering . Ik ben aan verschillende stukken op de bouwen en ik steeds nog aantal stukken nodig hebben . Kom stuk per stuk nog met bestelling

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.