Snelle en goede levering

Snel geleverd. Ik had maar één stukje besteld (omdat ik één stukje van een setje kwijt was). Dezelfde dag nog reactie dat mijn bestelling in behandeling werd genomen en erg attent dat er een klein bedankbriefje bij de bestelling zit. Top!

Overzichtelijke website met zeer ruim assortiment. Snel, volledig en goed verpakt geleverd

Snelle levering, duidelijke site!

Duidelijke site, snelle levering!

Goed, direct, duidelijk, netjes en snel

Communicatie is prima, spullen komen netjes en snel aan.

Zoals gewend, uitstekend verzorgd

Als de post nu ook zijn best deed... :)

Duidelijke site met een vriendelijke snelle service

Het is een super fijne duidelijke site. De afhandeling na de bestelling is snel en met een vriendelijke persoonlijke afhandeling.

Keurig op tijd geleverd

Blokjes zoals omschreven

Nette en snelle levering en goede service

Top Service

Gewoon helemaal goed.

Snel en betrouwbaar met altijd een persoonlijk berichtje.

Goed en snel

Jammer genoeg niet altijd alles op voorraad. Kosten zijn netjes en de webshop werkt uitstekend.

Nog steeds goed

Ik heb nog steeds geen klachten over jullie

Snel geleverd. Keurig verpakt. Goede kwaliteit.

Snel geleverd. Keurig verpakt. Goede kwaliteit.

Had maar een kleine bestelling maar snel geleverd

Geweldige online winkel LEGO blokjes.

Nadat ik er achter kwam dat ik enkele blokjes miste van mijn Liebherr, hier een bestelling geplaatst. Voor een eerlijke prijs omdat het vaak brievenbus post betreft. Mijn hartelijke dank hiervoor. Volgende keer bestel ik hier weer. Met vriendelijke groet. Ad

Vlot

De bestelling werd vlot bezorgd, ik was echter wel verwonderd dat de mannetjes grijs waren ipv wit. Op de foto op jullie website leken ze wit.

Goeie service erg klantvriendelijk alles zoals vermeldt

Zeer goede ervaringen

Mijn ervaring met Iloveblokjes.nl is zeer goed.

I love blokjes heeft een overzichtelijke site, ook de zoek functie op de site is gemakkelijk in gebruik. Daarnaast heeft I love blokjes veel artikelen op voorraad ook de levering van de bestelde artikelen is snel maar ook heel zorgvuldig. De artikelen zijn netjes verpakt zien er netjes uit. Ook is het fijn dat bij de bestelling een bestel overzichtje word meegeven. Al met al ben ik zeer tevreden met de service van I love blokjes.

top site met persoonlijke aandacht

gewoon erg goed

Snel en correct

Snelle levering welke geheel correct was zelfs met veel kleine blokjes

Hier wordt ik nou écht gelukkig van!

Wat de concurrent niet had, hadden ze hier wel. Perfecte aansluiting dus. De bestelling arriveerde zowaar binnen 2 dagen! Alle stukjes idd aanwezig, in absolute nieuwstaat en helemaal netjes verpakt. Op het zakje zelf staat zelfs de referentie, dus als je langdurig en of met meerdere projecten bezig bent, weet je precies wat waarbij hoort. Geweldig detail: pakbon is in kleur, met afbeelding van de stukjes, op gerecycled papier geprint met een verrassende persoonlijk bericht van de afzender!

snelle levering en goed verpakt

Super site, super snelle levering

Het was erg makkelijk de blokjes te vinden die ik nodig had. Daarnaast site gaf duidelijk aan wanneer de bezorgkosten gratis waren. De communicatie na de bestelling was erg fijn en de blokjes werden heel snel bezorgd!

Fantastische webshop

Groot assortiment en snelle verzending.

Alles was in goed

Alle lego onderdelen waren aangekomen en een snelle levering.

Makkelijk besteld, snel en compleet geleverd.

Miste een blokje, makkelijk te bestellen. Zeer redelijk geprijst en vlot geleverd.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.