Ontvangen zoals besteld

Gemakkelijk besteld, snel geleverd in goede verpakking.

Goedkoop en snelle service

Weinig over te melden, gewoon helemaal top.

Hele snelle verzending. Super.

Super snel.

Vlotte, volledige levering

Heel veel onderdelen om uit te kiezen. Vlotte levering. Netjes verpakt.

Snel en accuraat geleverd

De blokjes zijn soms iets duurder dan elders, maar de verzendkosten zijn lager omdat het via een brievenbuspakketje wordt verstuurd. Heel prettig, want dan hoef je niet thuis te blijven. Ook heeft iloveblokjes de meeste stenen op voorraad in alle kleuren, ook dat is bij andere webshops vaak niet het geval. De levertijd is super; vanavond besteld overmorgen in huis!

Zoals verwacht en gehoopt

keurig verpakt, leuk geschreven tekst op de pakbon maakt het net even speciaal. Helaas door post nl laat bezorgd maar kan het bedrijf niets aan doen

Top geregeld

Super snel en duidelijk

Super snelle levering

Prima ervaring, snelle levering, leuke ‘personal note’. Voor herhaling vatbaar.

Snel, vriendelijk en goede service

Ze reageren snel & vriendelijk. Verzenden snel

Snel & handig

Snelle reactie op mijn vraag en kind vooral blij met z’n missende blokjes

Zeer tevreden .

Snelle en correcte levering !

Keurig verpakt, snelle zending.

Plezierige transactie!

Handige webshop voor als je specifieke LEGO blokjes nodig hebt (zoals een spatbord voor mijn LEGO Technic Batmobiel die een fabrikage fout had). Snel verzonden, en tof persoonlijk bedankbriefje op de bon. Aanrader!

ruime keuze, snelle levering met persoonlijke groet

De website is overzichtelijk en er is een breed assortiment van Lego stenen. De bestelling wordt vlot afgehandeld evenals de levering. Leuk is de persoonlijke noot op het leveringsformulier. iloveblokjes is een aanrader als je opzoek bent naar de legostenen welke jouw creatie compleet kunnen maken.

De onderdelen zijn netjes verpakt en worden snel bezorgt.

Alles is er !

Ziet er prima uit en netjes verpakt Zoals altijd

Keurig en snel geregeld

Goed verpakt, snel geleverd..

Snelle fijne service

Ik had een kleine bestelling om wat legosets weer compleet te maken. De blokjes zijn voorzien van het Lego logo. Service is snel en vriendelijk met een persoonlijk bericht van Kaat ( leuk want mijn dochter heet ook zo). Ik zou de volgende keer zeker weer hier bestellen.

Grandiose afhandeling

Alles geweldig goed verlopen

Snelle levering met een persoonlijke boodschap erbij.

Leveren snel en goed geregeld ook leuk een bedank briefje er bij

Snel en goede levering

Snelle en goede levering. Enige wat jammer is dat niet alles te vinden is op de site. Maar dat is helaas een kwestie van vraag en aanbod en daar kan de site niets aan doen!

Levering snel en keurig ingepakt. Top!

Levering snel en keurig ingepakt. Top!

Zoals altijd TOP!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.