Goede ervaring

Omdat ik van een Lego bouwset een paar onderdelen tekort kwam, ben ik via Google bij Iloveblokjes.nl terecht gekomen. Bestelling ging makkelijk, want zij hadden de betreffende onderdelen in voorraad. Binnen enkele dagen werden ze netjes via de post bezorgd met een handgeschreven briefje dat Kaat mij veel plezier wenste met de Lego bouwset. Het maakte wel persoonlijk en was erg attent.

Super goed

Ik had een blokje besteld om dat ik er uiteraard 1 miste. deze was op voorraad en supersnel geleverd. Dat voorkomt irritatie met dat het bouwwerk niet compleet is :D

Netjes

Goed en netjes verzorgd.

Helemaal top

Besteld en het is gelijk verzonden. Super ♡

toppie

bestelling binnen 2 dgn. bezorgd, helemaal goed

Ideaal om sets compleet te krijgen

Al het gevraagde werd geleverd.

Perfecte service en een zeer vlugge afhandeling , waarvoor dank !!!!

Perfect en snel

Snelle levering helaas door post nl iets later geleverd. Het lag dus niet aan loveblokjes.

Snel en vriendelijk. Juiste steentjes en een hand geschreven briefje. Goede service!

Alles mooi verpakt, volledig en snel bezorgd

Super snel bezorgd

Een persoonlijke boodschap erbij,leuk :)

Boven verwachting alles was keurig ingepakt en hele snelle Bezorging. Als ik de volgende keer weer wat nodig heb 100% zeker bij iloveblokjes.nl.

Snel en eenvoudig

Netjes verpakt en snelle service. Bedankt

Uitstekende webwinkel

Duidelijke webwinkel met een snelle en vriendelijke service

Goede communicatie en snelle levering.

Snel geleverd, goed verpakt en makkelijk te bestellen

Miste een paar blokjes voor een set. Makkelijk kunnen vinden op de site. Helder bestel proces. Netjes verpakt en snel verzonden.

Supper netjes . Was ook super snel binnen

Netjes . Super snel binnen .

Lieve mensen

Altijd alles keurig verzorgd en verpakt en op tijd.yeaaaaaa

Snelle levering en overzichtelijke site

Groot assortiment en duidelijk weergegeven wat er beschikbaar is. Betaling en levering gaat zonder omwegen in is snel. Kwaliteit is goed

Zeer snel geleverd, goed verpakt. Leuk handgeschreven bericht op de pakbon.

Prima geregeld

Kon spullen dezelfde dag ophalen, prima geregeld

Netjes

Een snelle en goede service

Zeer correcte en snelle levering

Duidelijke website, vlugge levering en correcte verpakking

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.