Gewoon helemaal top

We bestellen hier vaker Want het is gewoon super top Het persoonlijke briefje wat er dan bij zit Vind ik ook altijd super leuk

Snelle en nette levering

Ik had niet verwacht dat het zo netjes. En georganiseerd zou verstuurd worden. Alles netjes in lucht dichte zakjes en op orde. Om uiteraard krassen te verkomen. En een snelle levering uiteraard.Als ik in de toekomst nog wat nodig heb(wat ook gaat gebeuren). Dan weet ik waar ik moet zijn.

Snelle service en grote keuze

Alles prima naar wens

Super snel en naar volle tevredenheid

Gelijktijdig bij twee sites blokjes besteld. Inmiddels de levering van iloveblokjes al binnen en in gebruik. Nog aan het wachten op de verzending bij de ander. Ook een leuke persoonlijke notitie op de leverbon! In het vervolg kijk ik eerst hier voor ik ergens anders ga bestellen.

Zeer tevreden!

Zeer vriendelijke communicatie en mooie producten! Iloveblokjes staat tevens voor de manier waarop de onderdelen (inderdaad:met liefde) zijn verpakt! Zelfs een handgeschreven boodschap op de pakbon, wat een persoonlijke touch geeft…topklasse! Al met al dus zeer tevreden!

Hele goede ervaring

Goede ervaring, snel verzonden en goed verpakt! Zou zeker nog eens Lego bestellen.

Correct, netjes en snel.

Blij dat ik alle doosjes ( ook die van 30 jaar oud) weer compleet kon maken. Zelfs de kleinste onderdeeltjes zijn aanwezig! Blij dat ik de site gevonden heb.

Geweldige service en snel

Prachtige site en supersnelle levering . Met persoonlijk berichtje van Kaat . Super leuk .

Supersnelle levering!

Met aandacht en zorg verpakt en een persoonlijke boodschap! Leuk om zo en heel snel je bestelling te krijgen!

Supersnel!

snel geleverd en klein persoonlijke berichtje is altijd leuk :)

zeer goed.

Zeer goed.

Zeer goede kwaliteit blokjes en snel geleverd

De website gevonden via google. Zeer grote voorraad stenen. Snel geleverd en goed verpakt

Uitstekende website snelle bezorging

Snelle service.

Sneller en goedkoper dan de bestelservice van LEGO zelf.

Helemaal top

Vandaag bestellen is binnen 48 uur in huis. bestelling is compleet en zeer goed en overzichtelijk verpakt. Top leverancier.

Niet goedkoop maar wel snel

Top!!

Toevallig ontdekt toen ik op zoek was naar losse Lego onderdelen. Dit is een topwinkel! Snelle service en alles was zeer efficiënt verpakt.

Ruim assortiment met goede prijzen. Vlotte levering.

Nog steeds top

Ik heb nog steeds geen klachten over jullie

Snel, de juiste blokjes en zeker het handgeschreven berichtje top.

Snel alle blokjes in huis!

Een super zaak voor als je Lego of Lego onderdelen nodig hebt!

Via marktplaats wat Lego sets voor mijn dochter gekocht. Helaas bleken er best wel wat onderdeeltjes te missen. Bij iloveblokjes.nl alle onderdeeltjes afzonderlijk kunnen kopen! Na bestelling echt binnen 2 dagen mijn bestelling binnen! Wat een service

prima levering

zeer snelle levering, uitstekende service, goede website

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.