Snelle en goede service

Wat Lego blokjes kwijtgeraakt door de tijd en hier kunnen bestellen duidelijke foto's en artikelnummers dus zo besteld en snel in huis

Kan niet beter

Supersnelle levering, uitgebreide keuze.

Overzichtelijke website, groot aanbod, duidelijke en vriendelijke berichten.

Fijn dat ik alles kon vinden wat ik nodig had, duidelijke informatie erbij. Vriendelijke mails over de voortgang van de levering. De bestelling had ik een dag na bestellen al binnen.

Top geregeld

Ga zo door

Snelle bezorging

Keurige en snelle verwerking

Super goed en snel geholpen

Aanrader: veel keuze, snelle verzending, scherpe prijs. Wij bestellen zeker opnieuw als we nog eens een blokje nodig hebben!

Goede kwaliteit en service

Snelle levering van echte legoblokjes. Heel blij mee. Ik kom zeker terug

Ééntje om te onthouden!

Fijne site waarop onderdelen makkelijk te vinden zijn. Snelle levering en alles met veel zorg verpakt. Deze site ga ik onthouden!

Perfect geregeld

Goed en snel

De bricks waren in uitstekende staat, snelle levering en een persoonlijk benadering

Snelle levering, met een persoonlijke noot.

Dé Legoblokjes webshop!

Groot assortiment, goede overzichtelijke website en keurig nette en snelle levering.

Gewoon perfect

Nu 2x iets besteld, 2x alles aanwezig. Leuke persoonlijke notitie op de pakbon en slim ingepakt als brievenbuspakketje. Ik kan niet meer dan positief zijn :)

Supersnel geleverd

De bestelde blokjes waten snel geleverd en zeer goed verpakt. Een leuk geschreven briefje erbij of alles naar wens was. En dat was het.

Snel levering

Alles is goed geleverd als ik er nog eens te kort heb weet ik waar ik moet zijn.

veel keus, snelle en super vriendelijke service!

Kaat voelt bijna al een bekende in haar vlotte en klantvriendelijke manier van communiceren rondom de bestelling en levering. En het handgeschreven berichtje op de pakbon voelt heel persoonlijk! Mijn kinderen voelen zich op de website als in een lego-snoepwinkel, er is zo veel keus, zulke leuke dingetjes! Klein verbeterpunt; tijdens het rondneuzen en bestellen kun je in de winkelmand niet zien wat je totaal bedrag is, dat is bij het afrekenen dan wel een verrassing... :-)

Zeer snelle en correcte verwerking

Snelle levering, klantvriendelijke benadering

Snelle levering, klantvriendelijke benadering

Snelle service en altijd alles op voorraad!

Al vaker besteld omdat de service top is en bijna altijd alles op voorraad is

Super en snelle levering!

Ik had aanvulling nodig voor mijn Minestorms en technic sets en vond bijna alles bij iloveblokjes. Alle onderdelen waren netjes verpakt en werden binnen een dag toegestuurd. Daar was ik erg blij mee, want zo kon ik snel verder met bouwen! Groetjes Max

zeer snelle levering

Zeer tevreden met mijn eerste bestelling bij iloveblokjes.nl

Laatst mijn eerste bestelling bij iloveblokjes.nl gedaan. Ik kwam hier terecht vanwege het zeer ruime assortiment. En laat nou de blokjes, waar ik zolang naar heb gezocht, gewoon bij iloveblokjes.nl verkrijgbaar zijn. Ik kom hier zeker graag terug. Ook de afhandeling van de bestelling was zeer naar tevredenheid. Snelheid en zorgvuldigheid is TOP! Zelfs een persoonlijk bedankbriefje bij de bestelling ontvangen.

Fijn dat er foto’s bij staan hoe het er uit ziet.snelle levering .En dat je het snel geleverd krijgt vind Ik erg fijn .

Perfect!

Alles kompleet en snel geleverd.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.