Alle onderdelen mooi verpakt in aparte zakjes. Persoonlijke boodschap in de verpakking. "Hartjes". Vlot contact. Spijtig dat post.nl het wat liet afweten, anders snelle levering.

goede service & goed product

goede service & goed product

Goed en snel

Binnen 2 dagen een complete levering. Zeer goed!

Snelle en complete levering

Zeer tevreden. Groot assortiment, snel verzonden en goed verpakt.

Goed geholpen met waar ik naar zocht.

Via whatsapp eerst bericht gestuurd wat ik precies zocht. Kreeg daar meteen snel en heel vriendelijk antwoord. Twee linkjes naar hun site gekregen waar de blokjes te vinden waren. En meteen besteld. Blokjes waren ook zeer snel bezorgd. Heel blij mee. 100% aanrader.

Super goede service

Heel prettig contact met Kaat gehad over de benodigde blokjes, haar voorraad en advies hoe de verschillende kleuren eruit zien.

Soepele site, snelle verzending

Zie boven!

Snelle levering, goed verpakt.

De hele bestelling in goede staat binnen 24 uur in huis: top!

Prima.

Zeker een aanrader!

Super! De snelle levering is heel leuk!

Top service.

Leuk persoonlijk briefje erbij. Snelle leverden netjes verpakt. Echt om aan te bevelen.

Goed en snel

Met nummers kun je redelijk goed en snel je onderdeel vinden . Alleen ben ik nog op zoek naar een stoffen cape voor Else van de frozen lego . Dat kan.ik nergens vinden

Prima, en snel

Kom zeker terug

Was fijn om te krijgen. Met zorg en liefde ingepakt. ❤️

Leuk en overzichtelijk

Leuke site en een snelle levering van de bestelling

Juiste onderdelen snel geleverd

Precies het goede blokje en snel geleverd

Geweldig dat ik precies dat ontbrekende blokje dat we nog nodig hadden om de set te bouwen kon vinden. Binnen twee dagen werd het bezorgd met een leuk persoonlijk briefje erbij.

zoals steeds een snelle en vlotte levering

zoals steeds een snelle en vlotte levering

Top service snelle levering

Super!!

Snel verzonden.

Prima service, de legostukjes die ik nodig had, waren op voorraad en werden snel verzonden. De volgende keer kijk ik eerst hier!

Goede kwaliteit, snelle levering

Iloveblokjes heeft er een nieuwe trouwe klant bij. Mijn bestelling werd snel opgepakt en verstuurd. De LEGO-blokjes waren van hoge kwaliteit en netjes verpakt. De bijgevoegde lijst was handig om mijn bestelling te controleren.

Alles compleet en snel geleverd ik zeg top!

Al een aantal keren onderdelen besteld ben zeer te vreden

Goede service!

Iloveblokjes had alle onderdelen die ik zocht op voorraad. Bestellen gaat erg eenvoudig. Levering is snel. Voorzien van een persoonlijke boodschap door Kate was erg leuk. Een betrokken leverancier die hart voor haar vak heeft. Aanrader!

Snel en met een leuk bericht

Correct en keurig op tijd geleverd.

Alles volgens afspraak en netjes verpakt snel geleverd

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.