snel, correct en geweldig vriendelijk

DE snelheid waarmee alles geleverd werd is top. BOvendien alles heel erg persoonlijk in de e-mails. Dat vind je nog zelden. Ook is de website erg duidelijk en vind je er snel dat exacte stukje dat je nodig hebt. Dank je wel !! Fried

ILOVEBLOKJES IS EEN TOPSITE OM LEGO TE BESTELLEN

Ik word altijd zeer efficient en snel geholpen. De levering is ook altijd erg gauw. Zeldzame blokjes die niet op voorraad zijn worden meteen bijbesteld. Bovendien is deze site zeer overzichtelijk ingericht, iets waar sommige andere winkels nog een puntje aan kunnen zuigen.

Mooi alles weer compleet kunnen maken met deze blokjes

Kaat, bedankt voor de snelle en correcte levering en het handgeschreven berichtje op de pakbon/factuur. Mijn oude lego van vroeger was niet helemaal compleet meer, nu wel.

Alles is perfect.

Juiste levering, goed geinformeerd.

Geweldige service

Snelle verzending.

Super service, snel en goed

Geweldige service

Supersnelle levering!

Goede service.

Geweldig!

Ik heb nu al een aantal keer hier besteld. En iedere keer als ik mijn bestelling open maak, komt er een glimlach op mijn gezicht. Het wordt zorgvuldig en met liefde ingepakt, dat zie je meteen! Bij iedere bestelling staat er een persoonlijke groet. De service is fantastisch. Mocht je onderdelen van LEGO nodig hebben, bestel dan vooral hier ipv bij de dealer van LEGO zelf. Menige sets heb ik hier al compleet gemaakt en zal ik ook blijven doen!

Ben heel blij met mijn pakketje,ziet er keurig uit. En ook iets persoonlijks op de bon geschreven,ontzettend leuk dat daar de tijd en moeite voor is genomen. Zal zeker vaker bestellen!

Prima geleverd in goede staat

Snelle en goede levering

Supersnelle levering

Supersnelle levering en erg vriendelijk

Super !

Bestellen betalen en een dag later geleverd !

Nergens problemen mee

De cervice en bezorging goed

Ik heb een goede ervaring met iloveblokjes ga zo door.

Heel snel geleverd

Bestelling keurig verpakt en correct ontvangen

Erg blij mee

Pakketjes was goed verpakt en snel geleverd.

Snelle verzending en mooi en netjes ingepakt

Klopt altijd nooit geen problemen en super snelle verzending, toppie aan I Love Blokjes

Super goeie service en snelle verzending!

Op de site is alles snel vindbaar, enorm aanbod, snelle service en snelle verzending

De ene dag besteld, de volgende dag al in huis. Ik ben meer dan tevreden!

Groot assortiment, geweldige service, snelle verzending

Groot assortiment, geweldige service, snelle verzending

Snelle levering, groot assortiment

Een dag na de order is het pakketje al binnen. Groot assortiment blokjes

Snel&goed

Mijn product was de volgende dag al in huis, goed ingepakt en voorzien van een attent berichtje. Ondertussen werd ik per e-mail goed op de hoogte gehouden van de verzending.

snel en goed geleverd

bestelling en goed geleverd. leuk ook dat er een persoonlijke notitie bij zat

Snel en prima verzorgd

Het was een kleine bestelling maar snel verstuurd en prima afgehandeld

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.