Super goeie service en snelle verzending!

Op de site is alles snel vindbaar, enorm aanbod, snelle service en snelle verzending

De ene dag besteld, de volgende dag al in huis. Ik ben meer dan tevreden!

Groot assortiment, geweldige service, snelle verzending

Groot assortiment, geweldige service, snelle verzending

Snelle levering, groot assortiment

Een dag na de order is het pakketje al binnen. Groot assortiment blokjes

Snel&goed

Mijn product was de volgende dag al in huis, goed ingepakt en voorzien van een attent berichtje. Ondertussen werd ik per e-mail goed op de hoogte gehouden van de verzending.

snel en goed geleverd

bestelling en goed geleverd. leuk ook dat er een persoonlijke notitie bij zat

Snel en prima verzorgd

Het was een kleine bestelling maar snel verstuurd en prima afgehandeld

netjes , correct , zorgvuldig en snel geleverd

Zeer te vrede

Snelle levering, netjes verpakt

Mooie lego parts

Dank voor de lego parts Zal later nog meer bestellen

Erg tevreden

Erg tevreden met mijn bestelling, met de blokjes kan ik mooi verder bouwen aan mijn hobbit hol

Snelle levering en netjes verpakt!

Goed geregeld. Snelle levering

Prima om ontbrekende onderdelen te bestellen

In 1 woord perfect

Goede voorraad, compleet en snel geleverd. Leuke persoonlijke boodschap erbij, echt een dikke prima

Snel contact en snel geleverd.

Snel persoonlijk contact via whatsapp en het product is snel verstuurd. Prettige persoonlijke service.

Super service Snel verzonden en met een persoonlijk briefje er bij. Erg leuk!

Gewoon perfedt

Zeer snel en perfect geleverd

Sluit aan bij wat ik zocht qua onderdelen

Zie een zin

Super snelle levering!

De website is erg makkelijk in gebruik, je vind zo de Lego die je nodig hebt, en het wordt super snel geleverd!

nette en betrouwbare webwinkel

Het plaatsen van de bestelling gaat makkelijk en wordt snel verzonden. Inclusief een persoonlijk bericht.

geweldig

winkelen bij iloveblokjes ging heel simpel zeer grote sortering alles was simpel te vinden, bestellen geen probleem en zeer snel geleverd ik ben er erg blij mee.......

Supersnelle service, alles compleet, eerlijke prijs.

Fijne website met grote collectie. Duidelijke bevestigingsmail en binnen dagen geleverd. Top bedrijf!

Gewoon perfect

Snelle en correcte levering met persoonlijk bericht.

Erg tevreden

Heel blij zijn wij met iloveblokjes.nl . We misten een paar blokjes in onze set en nu is hij weer compleet. Snel geleverd, stevig verpakt, helemaal prima.

Perfect geregeld

Zeer goed ga vaker hier bestellen

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.