perfect

perfect, goede prijzen en erg snel

Snel en compleet geleverd. En een groot aanbod.

We hadden op meerdere sites gekeken voor onze lijst aan verschillende blokjes om onze Lego bouwwerken weer compleet te maken. Dit was voor ons de enige site die alle blokjes die wij zochten beschikbaar had. Heel blij mee, want met 1 bestelling hebben mijn kinderen weer meerdere complete bouwwerken.

Snel en goed

Prima ervaring: blokjes worden snel geleverd.

Snelle verzending en goed product!

De bestelling heel snel ontvangen. Heel netjes verpakt. Absolute aanrader.

Uittekende service!

Perfecte en snelle service.

Snelle levering van de onderdelen.

Ruim assortiment en goede, snelle service

Redder in nood bij ontbrekend onderdeel

Gewoon top

1 blokje ontbrak er aan veel speelplezier. Deze was er binnen een week.

Hele goede en vriendelijke service. Pakketje was super snel geleverd. Het is een hele fijne winkel.

Snelle geleverd, netjes verpakt in bubbelplastic

Snelle geleverd, netjes verpakt in bubbelplastic

Precies wat ik besteld had, in goede staat en netjes in een zakje.

De bestelde onderdelen in goede orde ontvangen, vergezeld van een leuk persoonlijk briefje. Ik bestel dus volgende keer wederom bij iloveblokjes..! :)

Goede en snelle service

Goede internetsite waarop de producten goed te zien zijn. Snelle en keurige levering

Uitstekend verpakt, duidelijke communicatie. Als ik weer blokjes kwijt ben weet ik waar ik naartoe ga.

Dikke 10

Alles netjes op de mail en volgens afspraak snel in huis

Ontbrekende blokjes besteld en keurig geleverd gekregen

Vlotte levering, netjes verpakt. Aanrader

Zeer vlotte levering en persoonlijke afhandeling. Zal zeker vaker bestellen. (Mits ik iets mis. Jullie zijn top

Snel en keurig geleverd

Leuk dat persoonlijk berichtje op de pakbon

Gewoon doen wat ze beloven!

Gewoon doen wat ze beloven!

netjes en snel en correct afgeleverd

Snelle hulp met tekort aan lego stenen terwijl mijn bouwwerk in de stijger stond / staat.

Ik was / ben bezig met het bouwen van een lego technic auto, en toen ik constateerde dat ik een of twee steentjes misten heb ik die bij iloveblokjes.nl besteld en een dag later kon ik weer verder bouwen. Prima service.

super

Blokjes waren snel binnen. Goed verpakt met een persoonlijk briefje erbij. Aanrader!

Snel en compleet geleverd

Een positieve snelle ervaring met een leuke persoonlijke twist. Dank daarvoor!!

Super snelle levering. Perfect.

Hoe groot of klein je bestelling ook is, het klopt altijd precies en wordt super snel geleverd. Dank.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.