Alles snel geleverd,met een aardig briefje erbij.

Zo als altijd prima Super goed verpakt en snel in huis

super

alles mooi binnen

Top en snel geregeld

Top en snelle verzending ruime keuze. Fijn om zo sets compleet te maken als het niet compleet is. Wel vind ik in vergelijking met andere site soms wat aan de dure kant. Maar voor service is het top dus heb ik het er wel voor over. Mijn zoon is erg blij dat zijn set weer compleet is die we via mp gekocht hebben.

Prima!!

Snelle verzending en zelfs persoonlijke tekst op de pakbon. Zoon is dik tevreden met de bestelde blokjes

Snel en compleet

Gewoon goed.

Geweldig kwalitatief afgehandeld, ik bestel snel meer!

De verpakking is professioneel en erg makkelijk om de stukjes te sorteren.

Top zo een hele snelle levering

Een super bedrijf. S Bestelling plaatsen. Volgende dag binnen.. kunnen de meeste bedrijven een voorbeeld aannemen

Top ervaring

Blokjes werden correct en snel verstuurd en aangekregen. Jammer dat we soms bij de originele verpakking soms tekorten hebben. We zijn blij dat jullie ons hebben geholpen. Top!

Snel en klant vriendelijk

Snelle service en binnen 2 dagen in huis , en als je voor iets teveel heb betaald zoals verzendkosten dan krijg je er een kortingsbon voor de volgende keer als je besteld , zijn heel vriendelijk en heel snel . Ik had ze eerder moeten vinden top 5 sterren . ;) Ramon

Super verkoper, keurige en snelle service

Zoals altijd snelle verzending met de lego zorgvuldig verpakt, uitstekende service

Ook bijzondere blokjes op voorraad en snel bezorgd. Top

Na een aantal sites te hebben afgezocht was dit de site die ook het bijzondere blokje aanbood dat ik zocht!

Handig en snel

Handig en snel

Het adres voor blokjes en service!

Wat een geweldige ervaring. Prachtige website, uitstekende service en over (bijna?) alles is nagedacht. Ik had wat Lego blokjes vergeten te bestellen en dat werd netjes opgelost. Alles kwam vlot en compleet binnen. De blokjes zijn iets duurder dan bij andere webshops maar daar krijg je ook wat voor. Kaat is een topper!

Compleet en snel!

Wat we nodig hadden was beschikbaar en werd, ondanks de feestdagen, snel bezorgd, mét een heel vriendelijke groet.

Alles netjes afgewerkt

Snelle verzending en compleet

Uitstekende service

Snelle levering van bestelde artikel

Perfect en snel

Snelle service en je word goed op de hoogte gehouden hoever de bestelling is. Zeker een aanrader als je losse steentjes snel nodig bent.en

Snelle levering, top!

Snelle levering en ook goed ingepakt, met een vriendelijk briefje erbij. Zeker een aanrader.

Snel geregeld

Vertrouwd en snel verstuurd

Snel en correct geleverd

Zoals het hoort.

Geweldige service

Zoals gewoonlijk is de levering super snel. Vandaag besteld is morgen in huis. De onderdelen zijn goed verpakt en alles zit in een stevige doos. De bestellijst is toegevoegd met daarop een kleine persoonlijke boodschap.

Set weer compleet

Pakketje met stukjes was vlot binnen. Mijn nieuwe set miste een paar onderdelen en de officiële Lego site wilde me niet helpen.

Super snelle levering.

Prima snelle levering.

Super service, gezellig verpakt!

Een gezellig envelopje met de 4 blokjes die ik besteld had. Een persoonlijk briefje erbij, bedankt voor de goede service!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.