Snel verstuurd

Snel verstuurd en netjes verpakt. Zelfs met een handgeschreven boodschap erbij. Zeer tevreden!

Snel bezorgd en exact wat ik nodig had, zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen mocht ik nog onderdelen missen

Uitstekende service, In een woord TOP

Vandaag besteld, de volgende dag in huis (of 1 dag later door vertraging post). En altijd netjes wat je besteld hebt.

Onderdelen die ik nodig had

Onderdelen makkelijk te vinden op de site en super snel geleverd, bedankt!

Super snel binnen!

Ik kon makkelijk de blokjes vinden die ik nodig had en ze waren razendsnel en netjes verpakt in huis!

Binnen twee dagen was mijn dochter Lego collectie compleet. Op de bon stond ook nog een persoonlijke nieuwjaarsboodschap, volgende keer bestel ik weer bij jullie !!!!!!!

Precies wat ik zocht, snelle levering

Mijn zoontje had wissels maar zonder wisselpinnen. Deze bij jullie gevonden, waardoor de wissels weer makkelijker te gebruiken zijn.. Wel wat prijzig vind ik persoonlijk. Maar een gemak tijdens spelen met de treinen.

Alles helemaal goed aangekomen

Snel en volledig

Eenvoudig mijn bestelling geplaatst en, in tegenstelling tot andere blokjes shops, binnen een paar dagen alles in huis. Super geregeld.

Snel en correct

Snelle levering en correct.

Helemaal top

Helemaal goed. Totaal geen klachten

We bestelden een aantal legoblokjes die ontbraken bij een bestelling op Vinted. Het bestellen op de site ging heel vlot. Alle blokjes die wij niet hadden, konden we op jullie site wel aankopen. We hebben de blokjes vrij snel en compleet ontvangen. Top service!

Kan niet beter

Pakje komt snel en verzorscht toe

Goeie site, leuk om door heen te kijken en missende blokjes te verzamelen.

Super snelle levering, goede website ook lekker veel op voorraad. Wij hebben op marktplaats wat 2de hands sets besteld die net niet compleet waren, via deze website snel en gemakkelijk compleet gemaakt.

Duidelijke website goede en snelle service en levering

Snelle en vriendelijke service

Supergoede service, als ik ooit weer losse onderdelen lego nodig heb kom ik hier zeker terug. Ook super vind ik de handgeschreven wens.

vlug, voordelig, compleet

Zw=eer goede site, redelijk geprijst en zeer snel ontvagen.

Ik heb zeer goede ervaringen met iloveblokjes.nl

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. De levering is altijd compleet en de stukjes worden snel geleverd

Super Service

Echt een super service, ik had teveel verzendkosten betaalt en kreeg een tegoed code terug waarmee ik nog blokjes kon kopen super! en altijd een aardig briefje bij de verzending:)

Geweldig de persoonlijke boodschap

Super snel geleverd en alle was top in orde. Wat ik bijzonder leuk vind is de persoonlijke noot, die geschreven was op de bestelbon!! Erg leuk en dat geeft je het gevoel dat je er toe doet als klant :) Ga zo door en ik zal de site aanbevelen aan iedereen die mij wat vraagt over missende steentjes oid!!

Snelle verzending en goede prijs!

We zijn blij dat de blokjes zo snel werden verzonden!

goed verpakt, snel geleverd

De onderdelen worden per soort verpakt in makkelijk los te maken zakjes die daarna weer goed verpakt in een doosje zitten. Blij verrast over deze manier van verpakken. enige minpunt lijkt dat het plastic niet "groen" is.

Prima service en prima levering

Uitstekende service

100% tevreden! Alleen het uitpakken van het leuk verzorgde pakketje is al een feestje :)

Zou pas over 3 dagen verstuurd worden. Maar werd dezelfde dag al verstuurd. Dag later in huis. Echt super! Overzichtelijke site met veel onderdelen.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.