Heel blij met deze winkel

Blokje besteld voor mijn kleindochter. Goed verpakt en snel verzonden. Ga zeker meer gebruik van deze winkel maken.

snelle service en ruime keuze

Goede voorraadbeheer zodat je direct ziet wat er op voorraad is. Snel en leuk handgeschreven briefje bij het pakket.

Uitstekende service! Snelle verzending en netjes verpakt!

Prima ervaring met iloveblokjes.nl Duidelijke site waarop het bestellen zeer eenvoudig is. De bestelling snel ontvangen en netjes verpakt. Kan niet beter!

perfect

perfect goed ingepakt en snelle service

Alles dik in orde!

Snelle levering, netjes verpakt en een handgeschreven persoonlijke boodschap erbij...

Snel en netjes

Hele snelle levering, netjes en veilig verpakt

Prima site , prima service

Geweldige service

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt, geweldige service, goed advies bij het zoeken naar de juiste onderdelen, en ook nog eens geweldige naservice omdat er onderdelen miste. Deze werden net zoals de andere onderdelen snel achteraan verzonden.

Super team , ze denken met je mee en de bezorging is al een dag na de bestelling . Een dikke 10

Zeer snelle levering en spulletjes precies zoals omschreven.

Snelle levering en sympathiek

Meedenkend en vriendelijk

Ik had 2 bestellingen geplaatst omdat ik te snel was met t idee dat ik klaar was. De volgende dag kreeg ik een berichtje dat ze de bestellingen heeft samengevoegd en dat ik een kortingscode kreeg voor een volgende bestelling. Zeer attent want t was mijn eigen domme fout. Daarnaast ruim assortiment. Dus kom hier vaker bestellen!

Zoals altijd uitstekende service en goede kwaliteit stenen.

Zoals altijd dik tevreden!

Super snel ontvangen en alles is erg duidelijk op de site

Super snel ontvangen en alles is erg duidelijk op de site

Snelle verzending, producten zoals omschreven.

Alles was ok

Gemakkelijke besteld en snel in huis!

Een aantal Lego blokjes besteld. Vriendelijke mensen, snel in huis. Top!

Snelle levering met persoonlijke touch

De blokjes kwamen snel en netjes verpakt binnen. In de enveloppe zat daarnaast als verassing nog een leuke persoonlijke boodschap. Bedankt!

Snelle levering,netjes verpakt.

Goede Service.

Product zoals beschreven, snelle levering

Blokjes besteld, blokjes bezorgt, product voldoet aan verwachting. Tevreden klant.

Snel en Flexibel

Tevens goed en snel bereikbaar voor vragen…!

Pakketje snel aangekomen en goed verpakt !

perfect

Snelle en vlotte samenwerking en zeer belangrijk ook een goede na-service. Doe zo verder; Hrebak Patrick

Helemaal top snel geleverd en netjes verpakt. Ga er zeker meer bestellen als ik wat nodig heb.

Top! Snel, netjes en compleet!

Top, snel en netjes! Snelle reactie bij vragen.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.