Snelle levering,netjes verpakt.

Goede Service.

Product zoals beschreven, snelle levering

Blokjes besteld, blokjes bezorgt, product voldoet aan verwachting. Tevreden klant.

Snel en Flexibel

Tevens goed en snel bereikbaar voor vragen…!

Pakketje snel aangekomen en goed verpakt !

perfect

Snelle en vlotte samenwerking en zeer belangrijk ook een goede na-service. Doe zo verder; Hrebak Patrick

Helemaal top snel geleverd en netjes verpakt. Ga er zeker meer bestellen als ik wat nodig heb.

Top! Snel, netjes en compleet!

Top, snel en netjes! Snelle reactie bij vragen.

Alles is correct en vlot verlopen

Super snel geleverd Alles perfect verpakt En een leuk briefje gekregen van jullie

Helemaal top!

Snelle en correcte levering.

lekker vlot geleverd en precies wat ik nodig had!

Alles wat ik nodig had, was er en binnen een paar dagen lag het al in de brievenbus, Perfect!

Heel netjes verpakt

Snelle en nette levering.

Snelle levering!!

De blokjes waren snel en netjes geleverd.

Goed levering

Snelle levering, netjes verpakt en persoonlijke benadering. TOP!

I love IT!

Snel en netje geleverd

Snel en netjes verpakt geleverd

Prima prijzen, ruim aanbod en snelle service

Prima prijzen, ruim aanbod en snelle service

Goed geregeld en klantvriendelijk

Snelle levering en antwoord op de mail. Denkt goed met je mee. Zeker een aanrader.

Snel en compleet geleverd

Eerst een vraag gesteld via het contactformulier, binnen half uur al reactie. Heel vriendelijk! Alle legoblokjes zijn bestelbaar. Snelle levering en compleet geleverd. Volgende keer ga ik hier weer bestellen!

Zeer snelle en zorgvuldige afhandeling

Het kan niet beter.

Snelle levering, netjes verpakt. Leuke handgeschreven boodschap die het net wat persoonlijker maakt.

Prima contact, verzneding en levering

Dit is mijn tweede bestelling en net als de eerste keer was bestelling, verzending en lvering weer prima in orde. Beter als de officiele LEGO winkel waar ik na twee weken nog niets ontvangen heb.

Goede levering.

Alles snel en compleet geleverd.

Geweldige website, snelle levering

De website is echt een geweldige database, tot in detail kun je informatie vinden over het onderdeel wat je wilt bestellen. Bestelling was snel binnen, met een persoonlijk krabbeltje op de factuur. Aanrader!

Snel en netjes geleverd

Fijne site om blokjes te bestellen die kwijt zijn.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.