Snel en compleet geleverd

Levering goed verzorgd en snel.

Snel,alles precies wat ik bestelde en heel goed verpakt

Alles wat ik hoopte te ervaren heb ik ervaren

Snel en goed geleverd

GEWELDIG!!!!!!

Wat een geweldig bedrijf bent/heeft u! Super snelle levering! En de aandacht en persoonlijke 'touch' waar het mee ingepakt en verzonden is, gewoon super. Heb dit nog niet eerder meegemaakt! Tis waar wat u zegt, met liefde ingepakt! En dat was duidelijk!! De pakbon vond ik al meer dan geweldig!! Hulde, hulde, hulde voor u!!!! Vriendelijke groet, Tjitske

Onderdelen van goede kwaliteit.

De onderdelen zijn naar wens beter kan niet.

Complete vlotte levering.

Ruim aanbod, netjes verstuurd en persoonlijk.

correcte en snelle levering

Veel op voorraad en zoals gezegd een correcte en snelle afdoening.

wonderful

i ordered only a small amount of pieces but I still received a a very lovely notice written by hand.

Tof dat je deze blokjes aanbiedt

Het is een fijn gevoel om mijn oude set lego weer compleet te hebben ;)

Heel tevreden!

Het onderdeel is zoals beschreven in de advertentie. Zeker een aanrader als je onderdelen zoekt.

Goede levering en persoonlijke boodschap

Snelle levering van mijn bestelling. Leuk dat er nog een handgeschreven bericht bij zat. Maakt het persoonlijk. Voor mij een reden om volgende keer weer mijn bestelling hier te plaatsen.

Top bezorging

Beetje duur maar had wel bepaald elastiekje

Handige en hartstikke leuke site.

Mijn ervaring met deze voor mij nieuwe site is, dat er ontzettend veel op voorraad is, een goed overzicht en makkelijk te bestellen. Alles wordt goed verpakt en is snel in huis. Kortom, ik ben blij met deze site en raadt hem zeker aan. Ook vindt ik de persoonlijke notitie op de pakbon getuigen van betrokkenheid met je klanten,..klasse. Mocht ik weer blokjes nodig hebben dan kom ik hier zeker terug.

Snel. Goed verpakt.

Snel. Goed verpakt.

Alles prima geregeld

Snelle levering .

Zeer goede service denkt mee..komen gemaakte sfspraken na

Prima van bestelling tot levering

Goede en snelle levering

Geen klachten

Ik heb dus helemaal geen klachten. Ik krijg alle bestelde onderdeeltjes netjes binnen

Snel verzonden en compleet

Mijn bestelling was snel verzonden en compleet, alle steentjes waren netjes verpakt in een geseald zakje.

Ik had de bestelling snel binnen. Alles compleet en keurig verpakr met een leuk handgeschreven bericht. Geweldig. En ook nog hele nette prijs.

top

snel geleverd en alles klopt

Goede service, snelle verzending, nette prijzen!!

Een top bedrijf met goede service

Zeer snelle levering en hulpvaardig denken mee met de klant

Persoonlijk, snel en super duidelijk

Vooral het handgeschreven berichtje dat in de verpakking zat, was erg leuk. Maakt zo'n postpakketje persoonlijk. Zal zeker vaker bestellen bij iloveblokjes!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.