top

top, snel in huis, wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Uitstekende leverancier van Lego steentjes!

Omdat ik bepaalde stenen bij mijn 'vaste' leverancier niet kon krijgen, ben ik gaan zoeken naar andere leveranciers en zo kwam ik bij iloveblokjes.nl terecht. Zij hebben een ruim assortiment, zijn goedkoper dan een aantal van hun concurrenten en leveren super snel. ik koop voortaan mijn ontbrekende lego stenen bij iloveblokjes.nl!!

goed en snelle levering

Werd snel geleverd goed verpakt. Ook de persoonlijke boodschap in het pakketje was erg aangenaam. Zekere een aanrader voor een volgende betselling

Uitstekende service

Snelle verzending en zeer netjes verpakt. Leuk dat er ook nog een persoonlijk berichtje op de pakbon staat. Wij bestellen hier zeker weer.

Het is een goeie website

Alleen sommige foto’s zijn wat onduidelijk

Winkel is een aanrader

Snelle levering, veel keuze in blokjes. Vlotte communicatie.

Snelle levering, veel keuze in blokjes. Vlotte communicatie

Alles keurig ontvangen

Eenvoudig te bestellen , veel voorraad en snelle verzending

Snelle levering, netjes verpakt, uitstekende kwaliteit!

Snelle correcte levering

Was heel snel ontvangen. Enige nadeel is dat de blokjes niet zo duur zijn, maar als je maar enkele items nodig hebt je in verhouding redelijk veel betaald voor het totaal met verzenden mee, dit ligt dan natuurlijk niet aan de webshop zelf.

Doen wat ze zeggen!

Nette prijs en snel geleverd.

nadat post nl de bestelling verloren was is alles toch goed gekomen bedankt [email protected]

Fijne site, ook oude lego blokjes, mega snelle levering

Hele fijne en duidelijk site. Wat ik prettig vond is dat ze ook oudere lego blokjes hebben. Wij hebben bv de oude lego trein en kon deze gewoon aanvullen.

Geweldig :)

Deze webshop is top. Gemakkelijk bestellen, snel verzonden en snel binnen. Mijn bestelling was in perfecte staat, en de service was top. Zeker aanbevolen!

Goed, snel en verzorgd de bestelling ontvangen.

Na een bestelling op de website met de vraag snel te leveren. Heb ik de bestelling de volgende dag keurig verpakt ontvangen. Erg tevreden

Overzichtelijke website, vriendelijk, snelle levering. Zal hier zeker weer bestellen.

Duidelijke site die aangeeft hoeveel er is en snelle verzending met persoonlijke opmeerking van Kaat

Positief en leuk door de persoonlijke noot op de verzendpapieren.

Daar kun je op/mee bouwen !

Daar kun je op/mee bouwen !

Snelle en uitstekende service

Groot assortiment met uitsluitend nieuwe blokjes. Erg snelle verzending, zeker een aanrader!

Top, snelle levering

Zo leuk om op deze manier voor een mooie prijs weer een set compleet te kunnen maken!

Snel en prettig

Prettige communicatie en snelle levering.

Uitstekend. Zoals je mag verwachten.

Keurig verpakt. Snel geleverd en op de pakbon een handgeschreven persoonlijke note.

Uitstekende levering, op tijd, compleet en een gemakkelijke bestelsite

Ik heb goede ervaring met de site, ik vind vooral de persoonlijke noot op de pakbonnen erg leuk, je krijgt het gevoel dat je een cadeautje krijgt (ook al betaal je zelf) prima! Met vrolijke groet Erik Tipker

Snel, accuraat en persoonlijk

Wat een leuke en fijne webwinkel om Lego (onderdelen) te kopen. Ik had een paar kleine onderdelen nodig. Makkelijk te zoeken. En te bestellen. Kreeg met de post een net zakje met alles erin. Persoonlijk briefje erbij. Ik bestel sowieso hier als ik weer iets nodig heb. Bedankt Kaat

Snelle levering, veel voorraad

Iloveblokjes heeft veel op voorraad van wat elders niet beschikbaar is of een lange levertijd heeft. De levering is razendsnel, nette en handige verpakkingen. Een absolute aanrader!!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.