Super assortiment, bezorging met een persoonlijke tint

Alles gevonden wat we zochten (losse onderdelen om de dozen weer compleet te maken), besteld en zelfde avond al bevestiging dat het verpakt was. Volgende dag verstuurd en dag later in de brievenbus. Overzichtelijke pakbon met een persoonlijke hartelijke boodschap resulterende in een glimlach

Snel en goed.

Besteld ,afgerekend ,netjes verpakt en op tijd bezorgt

Snelle levering, netjes verpakt;

Snelle levering, netjes verpakt

Supper

Geweldig goed mail contact snelle levering

Komt altijd afspraken na

helemaal top!!!

Uitermate tevreden en binnen 2 dgn. de bestelling binnen. Nog nooit mee gemaakt. Super .

1e bestelling

Duidelijke site en snelle levering

Site is duidelijk. Bestelling was snel binnen. Top!

Keurig geholpen

Prima geholpen heel atend om een hand geschreven briefje bij de bestelling te krijgen met veel plezier!

Goede snelle levering

Veel blokjes op voorraad tevreden

Snelle verwerking en correcte verzending

Super en snelle levering

Ik besteld en meestal ligt het binnen 2 dagen op de mat.

Supersnelle keurige bezorging

Bestelling gedaan. nog dezelfde avond kreeg ik bericht dat de bestelde lego-blokjes bijeen gezocht waren, daarna heel snel bezorgd. Service is super!!

uitstekend bedrijf met geweldige service

Levert al mijn bestelde lego technic losse onderdelen netjes en vlug, al vele bestellingen gedaan. Een defect onderdeel werd na een mailtje te hebben gestuurd, meteen opnieuw opgestuurd dezelfde dag nog. Zeer klantvriendelijk en groot assortiment lego stenen. Ook de prijs is goed. Ik heb geregeld losse technic onderdelen nodig, om mijn technic auto's te modificeren om er rc auto's van te maken. Bij dit bedrijf weet ik dat alles ok is. Veel kennis en verstand van zaken van lego stenen. Ook niet technic stenen.

Erg tevreden

Duidelijke site en een snelle levering

Snelle en top vriendelijke service!!

De legobricks zijn makkelijk te vinden op de website. Het persoonlijke handgeschreven briefje van Kaat was leuk! Perfect en netjes verpakt en verstuurd. Zeer snel geleverd. :)

Levering dag bestelling keurig verpakt in huis. Exact net die missende stukjes die ik zocht. Super!

Snel en goed geleverd

Duidelijke site, goede communicatie en supersnel goed verpakt afgeleverd.

Voor de derde keer besteld. Vlotte afhandeling en informatie over de status.

Duidelijk site goede afbeelding en snel levering

sneller levering

het is makkelijk te bestellen en achteraf betalen

Altijd zeer snel en heel netjes verzonden

Altijd snel verzonden, goed en netjes ingepakt, met als bonus een persoonlijke briefje met groet. Zeer tevreden

Goede webshop

Super, snelle levering ook

Gewoon helemaal goed gegaan.

Alles is perfect verlopen en voortaan bestel ik hier mijn lego blokjes.

Goede snelle levering

Nog geen verdere aanvulling. mvg

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.