Netjes prima levering

Alles netjes op tijd gekregen

alles keurig en netjes geregeld

mijn bestelling werd supersnel en zeer correct verwerkt en geleverd

Uitstekend!

Een zending met een persoonlijke noot!

Bricklink is zoooo duur!

Bij kaat koop ik blokjes zonder verzendkosten. Een vriend wees me op bricklink. Daar betaalde ik voor twee legosteentjes van vijftig cent… twintig dollar verzendkosten! Dat die ik dus nooit meer. Voortaan ga ik naar Kaat en haar super website

Snel en uitstekend verzorgd.

Afgelopen week via de bekende 2e hands website een oudere set aangeschaft van Lego Technic. Helaas ontbreken er van de set een aantal onderdelen. Gelukkig eenvoudig te bestellen via iloveblokjes.nl. Eenvoudige site en juiste prijs stelling. Snel verzonden en keurig verzorgd verpakt ontvangen. Gezien de totaal prijs van een paar euro's kunnen andere partijen hiervan leren!

Snel en makkelijk

Net wat ik nodig had

Topservice!

Heel erg leuk dat je alles apart kan bestellen had hiervoor geen idee dat dat kon! Het gaat ook heel gemakkelijk en is snel binnen. Personal note erbij en een mooie bestellingslijst in kleur. De foto's op de website van alle kastjes en laatjes vol met blokjes op kleur en allerlei onderdeeltjes daar word ik helemaal happy van! Heel blij met mijn order en zeker tot een volgende keer!

Prima service. Snelle levering.

Het stukje wat ik kwijt was heb ik snel terug kunnen vinden. Het stukje is ook snel geleverd, zodat alles weer supersnel compleet was.

Zeer goed geregeld en snel verzonden. Ben er blij mee

Zeer goed geregeld en snel verzonden. Ben er blij mee

Groot assortiment, snelle verzending.

Vlotte bestelling met de persoonlijke touch

Het bestellen via de website ging heel vlot! Alle benodigde blokjes snel gevonden en nog sneller besteld! De persoonlijke boodschap was zeer fijn om te lezen! Dit mis je elders in andere webshops! Top werk!

Snelle en complete verzending

Top en uitstekende kwaliteit.

Snelle afwikkeling!

Helaas niet alles op voorraad..maar toch goede service!

Super snel geleverd

Prima verkoper

Bestellen gaat heel makkelijk. Alleen het verzenden duurt wat langer. Maar dat is dus post.nl zijn schuld. Zeer aardige verkoper.

Lekker snelle levering .

Zeer snel en zorgvuldig geleverd

Was sneller binnen dan ik dacht, in een mooi 'brievenbus' doosje geleverd. En met een persoonlijke groet. Word ik blij van:)

Vlotte levering van het hele specifieke blokje die we zochten om onze legotrein terug te laten rijde

Heel tevreden over de vlotte levering van het specifieke blokje die we zochten om onze legotrein terug volledig te maken. Persoonlijk contact, correcte opvolging en perfecte versturing.

Gewoon top

In de ochtend besteld en de volgende dag al in huis, goede communicatie met betrekking tot de status van de bestelling, in een woord geweldig ga hier zeker hier weer bestellen

Gewoon goed!

Eenvoudig te bestellen, veel op voorraad, snel geleverd. Sterke communicatie

Zeer snelle verzending

Zelf samengestelde lego poppetje gemaakt en gevraagd voor snelle verzending ivm een verrassing. Nou dat was zeker goed gelukt. Leuk attent briefje er bij. Bedankt!

Zeer goed snel in huis

Vriendelijk geholpen, en snel in huis, top!

Super goed

Goede levering

Snelle service zeer tevreden!

We mistten een paar onderdeeltjes lego en vonden deze site. Snelle levering en erg leuk een persoonlijk briefje bij de bestelling! Wij zijn zeer tevreden!

Supersnelle service!

Mijn bestelling werd direct verzameld en verzonden. Volgende dag in huis.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.