Snel verzonden en netjes verpakt

Ik heb m'n bestelling snel en netjes verpakt binnen gekregen en inmiddels gebruikt in Moc 9424.De Colonial Viper mk II van DavDupMOCs.

Uitstekende service

Goede website, makkelijk te bestellen en snelle levering inclusief een persoonlijke notitie bij de factuur/pakbon. Een voorbeeld voor menig andere webshop.

Gewoon perfect

Snelle service, en leuk,goed contact! Zeer behulpzaam. Ik kom zeker weer bij je bestellen. Groet, Ronald.

Ruim assortiment, snelle bezorging.

Heel tevreden

Top, snelle levering

Alles naar wens !

Heel snel had ik de blokjes binnen en ook nog voor een prima prijs

Super snel en makkelijk

Besteld en snel geleverd en je wordt via de mail op de hoogte gehouden wanneer ze opsturen

Goede, snelle service

Heel fijn meegedacht, veel moeite en tijd in mijn bestelling gestoken. Heeeel erg tevreden ik weet waar ik mijn lego blokjes volgende keer bestel.

Super snel en netjes

Super en snel geleverd en netjes verpakt en verzonden top ga zo door

Prima, snel verzonden, alles in orde

Prima, snel verzonden, alles in orde

Prima in orde

De onderdelen worden netjes verpakt en op tijd geleverd.

Super levering.

Abel geleverd met een persoonlijk geschreven kaartje. dank daarvoor.

In 1 woord “geweldig”

Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering uit grote voorraad …… wat wil een mens nog meer

Als ik nog eens blokjes kwijt ben, kom ik ze hier zoeken

Makkelijk te zoeken op artikelnummer. Erg overzichtelijk, en alle vervolg referenties (andere kleur, vergelijkbare blokjes) was ik erg van gecharmeerd. Levering was snel en compleet.

Missende stukje wordt meegestuurd met volgende bestelling.

Super snelle bezorging en zeer vriendelijk

Alles was na wens, Raad het zeker aan voor andere om hier losse stukjes te bestellen, Helemaal top

Snel, klantvriendelijk, persoonlijk!

Snel geholpen, unieke steentjes gevonden.

Zoals altijd weer helemaal prima!

Altijd snelle service, snelle verzending en altijd weer de persoonlijke touch met de verpakking en de pakbon. I love blokjes is 1 van mijn vaste websites geworden waar ik bestel. En ik hoop dit nog lang te mogen doen!

Ik ben tevreden hopelijk worden jullie voorraad wel groter Hopelijk komt er meer keuze en grote hoeveel op voorraad Levering snelheid is super Met vriendelijke groet Johan

Fijne overzichtelijke webshop en een snelle levering

Fijne overzichtelijke webshop en met een snelle levering

Snelle levering en alles in huis

Snel en mooi bezorgd

Mijn bestelling was snel aangekomen zoals vermeld op de site en er zat zelfs nog een leuk persoonlijk kaartje bij. Mijn zoontje was er super blij mee. :)

Snel geleverd, goede prijs

Fijne website, snel geleverd en tegen een goede prijs.

Top winkel snelle levering zat goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt, top ga zo door

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.