Heel erg goed

De bestelde steentjes kwamen super snel binnen en keurig verpakt. Zal zeker weer hier bestellen

Super bedrijf

Bestellen was erg gemakkelijk en de afhandeling en nazorg perfect

Kaatje heeft snel en goed mijn blokjes verstuurd

Snel en mooi mijn lamp blokjes binnen

goede en snelle service

wel een beetje duurder dan de concullega's

geweldig!

Snelle, goede service. Bereid om mee te denken en mee te zoeken. Altijd een persoonlijk tintje aan elke bestelling

Duidelijke website, vlotte levering

Alleen iloveblokjes had alle steentjes op voorraad die ik nodig had. De website is duidelijk, bestelproces eenvoudig en een vlotte levering.

Goed geregeld

Een duidelijk website met handige kleurenfilter. Snelle levering met goede producten en altijd een persoonlijke touch. Met name het snel leveren kunnen andere Lego websites van leren!

Met zorg verpakt

Zeer tevreden!

Snelle levering, groot assortiment

Via google kennisgemaakt met deze website, iloveblokjes.nl bleek veel stenen op voorraad te hebben die elders niet leverbaar zijn. De spullen waren binnen een paar dagen in huis, netjes verpakt en gesorteerd. Ik ben aan een enorm bouwwerk begonnen en ga er zeker meer bestellen.

Helemaal top

Een hele goeie snelle service!! Voor ik weet alles bijna op voorraad. Dus een echte aanrader voor als je wat losse lego blokjes nodig bent!

Snel, soepel en vriendelijk

Ze hadden alle Legoblokjes die ik zocht. Bestellen was gemakkelijk en ik had het snel thuis. Tevens vriendelijk contact. Ik ben positief.

Tijdig, top en vooral heel service gericht.

Ben zeer te spreken over de service en hulp van deze internet webshop. Dus als je zaken mist zeker een aanrader om hier te bestellen.

Super snel en correct

Snel geleverd en de juiste blokjes

Heel goed en snelle verzending

Gewoon in een woord GEWELDIG goed verpakt en snelle levering een aanrader dus .

erg tevreden

besteld en gelijk geleverd

Top geweldig

Snel duidelijk overzicht van wat je zoekt. Ik kom zeker terug. Geweldige service. Top

Snelle service!

Top! Website werkt goed, lego snel opgestuurd!

Zo als altijd perfect

Site overzichtelijk, bestelling met zorg verwerkt, snel verzonden Voor Kaat en 9 (want 10 is voor de meester).

Echt super !!!

Dat wat ik besteld had, had ik ook gekregen en vlugge levering, prachtige service hou ik me aanbevolen

Levering binnen 3 tot 4 dagen

Snelle levering met een aardig briefje erbij!

Minifigures in goeie staat, snel geleverd.

Prima ervaring

Altijd netjes en snel bezorgd

Super goede service

Hi, De bestelling was al snel bezorgd en het persoonlijke briefje vond ik erg leuk. Volgende keer ga ik zeker weer hier bestellen.. Groetjes van Nick

Mijn tweede bestelling heb ik al geplaatst.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.