Laden reviews...
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten geven aan dat leveringen snel en verzorgd zijn. Het aanbod wordt lovend genoemd en de prijzen worden als eerlijk ervaren. De klantenservice en communicatie leveren doorgaans een betrouwbare service. Al met al zijn de ervaringen positief en consequent.
Snel en met een persoonlijk tintje
Anne
Pijnacker
Snelle bezorging, mooi ingepakt en een leuk met de hand geschreven notitie/ brief erbij ;)
Esma
Rotterdam
Snelle reacties op alles. Huisnummer was niet duidelijk maar kreeg snel persoonlijke mail van Kaat om even te informeren. Verpakking zeer verzorgd en duidelijke inpaklijst erbij. Ik kom zeker terug.
Edith
Alblasserdam
De bestelling is snel verzonden en in een leuk envelopje ;) Klein persoonlijk bericht op de pakbon is ook erg leuk!
Suraya
's-Heerenberg
Het was snel geleverd en was ok goed verpakt. Geen klagen
15 June 2021
Arjan
Hardinxveld-giessendam
Al een tijdje bestel ik mijn blokjes bij deze winkel. In tegenstelling tot andere blokjeswinkels is deze winkel zeer snel met leveren zodat je snel kan doorbouwen. Enige minpunt is dat ze helaas ook niet alles hebben zodat ik gedwongen word om mijn heil ook bij andere winkels te zoeken. Tot slot ben ik zeer gecharmeerd van de persoonlijke noot die Kaat steeds weet te leveren d.m.v. handgeschreven berichtjes.
13 June 2021
Rick
Zaandam
Zoeken en bestellen ging makkelijk, verzenden was ook snel.
12 June 2021
Karin
Eindhoven
Uitstekend.
Victor
Lisse
Erg verrast door de persoonlijke toenadering van de service voelt erg vertrouwd en fijn. Bestelling netjes en snel ontvangen en erg verzorgt ingepakt Nogmaals bedankt daarvoor.
Paul
Purmerend
Alles was snel in huis, geen schade en goede prijzen!
Milo
Lisse
Goede en nette service wordt netjes op de hoogte gehouden, en leveren volgens afspraak
Manuel
Rucphen
Bestellen, betalen en de volgende dag de onderdelen in huis!!! Helemaal top!!!
9 June 2021
Erik
Amstelveen
Vlotte service.
8 June 2021
Kelly
Drongen
wat een geluk het missende blokje gevonden!
8 June 2021
Jens
Zwolle
Zeer correct verloop. Leuk dat er op de bon persoonlijk geschreven werd de is voor mij een leuke extra om te weten dat er menselijk mee bezig is.
7 June 2021
Morren
Zoutleeuw (dormaal)
Bestelling van de blokjes van snel en netjes
Marco
Zutphen
Blokjes werden binnen enkele dagen geleverd, met een vriendelijk persoonlijk briefje.
Jorrit
Hilversum
perfect, zoals altijd
Marcel
ZUID-SCHARWOUDE
Netjes verpakt, snel bezorgd. Super fijn als je wat blokjes mist.
Jolanda
Zoetermeer
Ruim assortiment, zeer snelle levering en goede communicatie.
4 June 2021
L.a.c. Van drunen
Helvoirt
Precies zoals verwacht en snel geleverd
3 June 2021
Celine
Rijswijk Zh
Leuke sortering en snel en netjes geleverd
2 June 2021
Floor
Zeist
Zoals boven omschreven. Tevreden over snelle en correcte levering.
2 June 2021
Charles
TILBURG
Zelfs een briefje erbij met “veel plezier ermee” Leuk :)
1 June 2021
Martijn
Appingedam
Mijn ervaring is uitstekend. eindelijk een leverancier met een breed assortiment en een super snelle service echt top. Ik bestel regelmatig voor mijn projecten en elke keer weer snel geleverd en word je op de hoogte gehouden van je bestelling. Tot slot een geweldige en makkelijke webshop duidelijk en overzichtelijk voor mij een dikke 10. Zeker een aanrader Karel
1 June 2021
Karel
Wageningen
Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.
Spoorlaan 5
2492NR 's-Gravenhage