Supersnelle levering

Sowieso heel blij met deze site vanwege het assortiment aan losse minifuguren. Dan ook nog een hele snelle levering met een persoonlijk briefje erbij, ik ben fan!

Zeer goed .groot assortiment.snel en goed levering ...goede communicatie via Email

Zeer goed beveel het van harte aan.

Super assortiment en snelle levering

Om te beginnen echt een hele fijne en overzichtelijke webshop . Makkelijk te bestellen en afrekenen . Super snelle levering waarbij je op de hoogte wordt gehouden van jouw levering . En als slot een nette goed verpakte levering met een overzicht van je bestelling met daarbij een hand geschreven briefje daar hou ik van . Kortom een dikke 10 voor jullie team Mvg karel

Snelle service, enthousiast

We kwamen tot de ontdekking dat we een onderdeeltje miste van ons pakket. Ik kwam op deze site uit. Super snelle service en een hand geschreven kaartje met veel lego plezier. Dat maakt het ook nog eens persoonlijk. Super leuk. En we konden de volgende dag dus al lekker verder bouwen :)

Snelle verzending, topservice

Topwinkel. Goede service. Product als verwacht

Super!!

Snelle levering, top kwaliteit en goede communicatie.

Super!!

Wauw!! Wat een mega fijne webshop! Veel keuze overzichtelijk!! Goede prijzen en verslavend haha! Levering is top heel leuk een handgeschreven briefje en een overzicht met plaatjes !! Aanrader!!

Goed.

Alles keurig in orden.

Zeer klantvriendelijk

Ik had wegens een verjaardag dringend blokjes nodig, af te halen op zondag. Een email gestuurd en prompt een antwoord gekregen dat ik welkom was. Fantastisch. Je kunt misschien ergens anders goedkoper terecht maar met veel minder klantgerichtheid.

Losse onderdelen besteld. Bestellen gaat simpel, verzending is snel en doordat de delen in een bubbeltjes envelop worden verzonden zijn de verzendkosten ook laag.

super fijn

fijne website, niet duur en snel in huis

perfect ,

makkelijk om te bestellen en betalen , snelle verzorgde levering , heel erg bedankt Kaat ,

Grandioos!

Zeer goede communicatie. Kwaliteit van onderdelen zeer goed, zeer snelle en nette levering.

Snel en compleet. Leuk en met aandacht verpakt!

Zie titel

Snelle levering, bestelling compleet

Goede communicatie, snelle levering. Alles compleet, ruime voorraad

Keurig ingepakt, snel verzonden en eerlijke prijzen.

Grote sortering, alles snel geleverd.

Super snelle service

Ik ben erg tevreden, alle steentjes waren compleet en een snelle levering, ik zal in de toekomst zeker nog meer bestellen bij iloveblokjes.nl. Er stond ook een erg leuk bericht op de pakbon ;)

snel het product gevonden en snel geleverd

vele onderdelen van lego maar toch simpel het juiste onderdeel gevonden

Snelle snelle service en bijna altijd alles op voorraad

Toppie

Goed bedrijf

Snelle levering en persoonlijke tekst. Bij dit bedrijf zou ik weer iets kopen

Snelle service en vriendelijk contact

Voorheen bestelde ik altijd via Lego ontbrekende blokjes, lang wachten en lastig met betalen. Tot ik Iloveblokjes vond via Google. Je kunt hetzelfde element nummer invoeren als in het instructieboekje van je Lego set, dat maakt het lekker makkelijk. Kom je er eens niet uit dan kun je een app sturen en krijg je snel antwoord. Betalen via IDeal en de volgende dag heb ik elke keer mijn bestelling al in de brievenbus. Heel tevreden dus !

Ruime keuze, snelle verzending

Iloveblokjes.nl heeft een ruime sortering van lego onderdelen. De bestelling was snel in huis en het ws zorgvuldig en met aandacht verpakt. Volgende keer als ik onderdelen zoek kom ik zeker weer terug!

Goede en snelle verzending

Fijne site. Snelle verzending en persoonlijk briefje erbij. Top

Perfecte prijzen, goede service. Niets om over te klagen.

Supersnel geleverd

Dag 1 besteld, dag 2 geleverd. Met veel aandacht ingepakt.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.