Snelle levering, erg netjes verzorgd

Meteen na mijn bestelling kwam de bevestiging, het pakketje werd erg vlot bezorgd en was met veel zorg ingepakt.

Ja super leuk pakketje ontvangen met een persoonlijk bericht echt heel leuk en blij mee!

Snelle en goede service

Iedereen kent de situatie dat je lego set niet helemaal compleet meer is en je bent dringend op zoek naar die bepaalde onderdelen. Bij Iloveblokjes vond ik de missende stukjes. Contact liep soepel, snelle bezorging en je wordt keurig van het hele proces op de hoogte gehouden. Zoals gezegd alles binnen 2 dagen in huis en alles was met zorg ingepakt door Kaat. Helemaal tevreden.

Snelle, maar dure verzending.

Fijne site, goed vindbaar niet alles maar 't meeste hebben ze wel voor 'n redelijke prijs . De verzending was officieel 1 postzegel maar, er kwamen verpakkingskosten bij. Dit houdt me wel tegen om weer eens te bestellen als ik maar 'n paar blokjes mis.

Blokjes worden in afsluitbare zakjes geleverd in een kartonnen doosje en waren nog splinternieuw

Goede snelle servise

Goede snelle service en een aardig briefje erbij

Snelle verzending, alles netjes verpakt

Er zat een aardig persoonlijk briefje bij ik ga snel weer bestellen zodra wat ik mis weer op voorraad is

Hele snelle levering en leuk ingepakt.

Alles ontvangen goede verzending

Helemaal Top!

Benodigde stukjes uitgezocht besteld en snel geleverd met een persoonlijk hand geschreven berichtje. Zeer blij met de stukjes lego zodat ik met me zoon mooie technische dingen kan bouwen. Orgineel lego, dus past goed in tegenstelling tot nep lego. Aanrader dus!

Goede en snelle service!!

Alles snel en goed ontvangen

Prima adres om blokjes te bestellen!

Bestelling van de Lego blokjes werd vlot en keurig verpakt geleverd.

Dit was mijn eerste keer dat ik wat aanvulling nodig had van wat Lego blokjes . Alles wat ik had besteld heb ik heel snel binnen gekregen. Daarbij is er de mogelijkheid om nog te appen tussendoor Echt super goed alles .

Goed verpakt netjes opgestuurd en alle onderdelen perfect

Super snelle en vriendelijke service!

Dit was voor mij de eerste keer dat ik heb besteld bij Iloveblokjes.nl en was aangenaam verrast door de snelle en zeer vriendelijke service. Zal hier zeker nogmaals bestellen.

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering met een persoonlijke touch

Mijn ervaring met deze site is top. Goed kunnen vinden wat ik nodig had, levering was sneller dan ik had verwacht. Echt een aanrader voor de lego bouwer.

Snelle levering, klant vriendelijk.

Snelle reactie op bestelling. Netjes verpakt en zelfs een persoonlijk berichtje erbij. Voel je als klant persoonlijk behandeld en niet een klant met een nummer. Deze werkwijze zorgt ervoor dat ik zeker nog een keer bestel en niet naar de vele andere leveranciers.

Duidelijke website, levering correct en snel.

Super winkel

Was diverse lego blokjes kwijt van de jaren 80 en 90 om alles weer te bouwen heb ik hier het 1 en ander besteld . Super blij mee Snelle levering Netjes verpakt Gewoon een hele nette en duidelijk website

Snelle levering - uitgebreid assortiment

Van mijn bouwpakket ontbraken een aantal specifieke legoblokjes. Via Iloveblokjes.nl snel en eenvoudig bijbesteld. Zeer snel geleverd. Mijn bouwpakket weer compleet voor een redelijke prijs.

Perfect!

Ik miste een paar blokjes die ik nergens anders kon bestellen. Gelukkig had Kaat de blokjes op voorraad. Super snelle levering, met daarbij een persoonlijk berichtje. Heel erg fijn!

Supernetjes! Zorgvuldig verpakt en fijne communicatie

Fijne website, nette afhandeling en snelle verzending. Ook hele fijne communicatie toen het bij PostNL vanwege drukte allemaal net niet helemaal liep. Erg blij mee en een absolute aanrader!

Heel tevreden

Groot assortiment, goede service, snelle verzending.

ruim assortiment

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.