Alles zoals het hoort. Bestelling compleet.

Alles zoals het hoort. Bestelling compleet en verstuurd op de dag van bestellen.

Duidelijke site en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering. De blokjes die ik nodig had waren aanwezig.

Polecam

Hele fijne aflevering van de bestelling!

Snel antwoord op mijn vraag en een voortreffelijke behandeling en aflevering. Heel vriendelijk en duidelijk. En wat een prachtig assortiment aan LEGO!!! Bedankt iloveblokjes.nl

Snelle en goede service

Snelle verzending en fijne communicatie.

Ik wilde een aantal speciale kleur blokjes hebben. Helaas waren die niet op voorraad. Maar deze werd besteld en zodra het binnen was werd het naar mij gestuurd. Ondertussen ook goed contact gehouden over de status. Ik ben erg tevreden.

Snel en goed geleverd, heel fijn!

Heel netjes en goed verpakt. Fijn!

Goede en snel. mooie prijzen.

Snelle service en alles geleverd. Goed ingepakt, ben zeer tevreden.

Wat een goede vlotte service.

Geweldige service en ook nog snel geleverd. Als ik weer war mis bestel ik zo weer.

Snel antwoord en snel geleverd

Snelle levering en grote voorraad!

Heel fijn om te weten dat je altijd wat kunt bijbestellen wanneer er een blokje zoek raakt. Goed service en het persoonlijk geschreven berichtje maakt het toch extra leuk.

Kreeg precies wat ik besteld had en snel verzonden.

Voor de eerste keer besteld . Levering was snel en heel netjes. Goed bescherming van de lego stukjes . Vooral leuk dat er met pen veel bouwplezier gewenst werd. Ik kom zeker bij je terug, en raad het iedereen aan. Ga zo door

Snelle en persoonlijke service

Alle onderdelen zijn makkelijk via het design ID nummer op te zoeken, snelle levering en wat ik wel een leuke touch vond, was het handgeschreven briefje wat ze bij de bestelling deden. Ik zal hier zeker weer bestellen

Heel tevreden goede service

Alle blokjes waren zorgvuldig ingepakt met een leuke persoonlijke notitie erbij. Heel snel verzonden, snel in huis en helemaal compleet.

Alles keurig netjes verpakt en snel in huis

Alles keurig netjes verpakt en snel in huis

nette site en zeer snelle levering

zeer goed service

Ga zo door!

Zeer tevreden. Duidelijke communicatie via mail. De bestelling is uiteraard compleet en goed stevig verpakt. Bonus is een leuke handgeschreven boodschap op de pakbon. I like!

Super snelle service met een persoonlijke touch

Helder en duidelijke website makkelijk bestellen en goede informatie over het uitsturen. Dit alles met een persoonlijk handgeschreven briefje maakt mij een gelukkige klant.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. De goederen waren ook stevig verpakt.

Snel en correct ;-)

Voor het eerst besteld bij iloveblokjes - prima ervaring. Snel en correct mijn bestelling nieuwe stenen ontvangen. Ik kom zeker terug !

Alles netjes verpakt.

Super snel

Super snel verzonden. Kind zeer gelukkig. Dank voor de goede service!!

Zeer snelle verzending

Zeer fijne website, snelle verzending en goed verpakt. Ga zeker nog keer bestellen bij iloveblokjes

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.