Goede service, snelle reactie en heel vriendelijk!

Heel tevreden!

Alles compleet en veel hulp gekregen mer vinden van de juiste blokjes!

Goede service, snel contact. Fijn

Ik heb het bestellen bij iloveblokjes als heel prettig ervaren. Goede overzichtelijke site, voldoende voorraad en na het bestellen, duidelijke en vriendelijke communicatie. Een fijne, persoonlijke service, wat werd benadrukt door een handgeschreven berichtje op de bestellijst. Het is altijd genieten als er een Lego pakketje binnen komt, maar deze keer voelde het als een echt kadootje. Ik ben blij dat ik Iloveblokjes.nl heb gevonden en zal volgende keer zeker weer bij Kaat bestellen.

Meer dan perfect!

Problemen met het vinden van de juiste steentjes worden perfect en met veel vakkennis en geduld uitgevoerd! In 1 woord: perfect.

Snel verzonden door verkoper, alles prima.

Super service, snel geregeld.

Persoonlijke benadering en snel geleverd. Prima voor elkaar.

Snel, correct, vriendelijk

Alles met zorg verpakt en bezorgd!

Wat een mooie verrassing. Dit pakje met steentjes is duidelijk verzameld en verpakt door iemand met passie. iloveblokjes maakt haar naam meer dan waar.

Binnen paar dagen bestelling binnen met altijd een persoonlijke noot, wordt gewaardeerd. Gr. Monique

De blokjes zijn heel makkelijk te bestellen via de site op nummer. Alles kunnen vinden. Snelle levering. Zoonlief helemaal blij dat zijn boot weer compleet is.

Even zoeken hoe het werkt. Kon een onderdeel van Ninjago 10722 6132956 soort slangenstok met diamant niet vinden.

Fijn op de hoogte gehouden en op tijd geleverd

Alles wat ik nodig had was voorhanden en vlug geleverd in deze tijd

Snelle levering uit een groot assortiment

Eindelijk een goede lego zaak gevonden

Mijn eerste bestelling bij deze zaak gedaan. Daar heb ik zeer zeker geen spijt van gehad. Alles correct ontvangen. Deze mensen hadden het erg druk en konden toch tijd vinden om mij fatsoenlijk te woord te staan. Ook kon ik tijdens het telefoongesprek nog van artikel veranderen. Kortom een prima zaak met zeer goede adviezen. Ze kunnen een volgende bestelling tegemoet zien!!! Albert G. PS. 5 sterren geef ik principieel niet 4.5 is toch ook mooi........? Toch?

Super geregelt

Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen

Alles was keurig verpakt met zelfs een persoonlijke groet erbij

snelle levering met persoonlijke boodschap

wij waren 2 blokjes kwijt van een lego set. Besteld via iloveblokjes.nl. ondanks de feestdagen zeer snel geleverd met persoonlijke boodschap op een briefje! topservice!

Perfect in orde

Perfecte ervaring. Bestellen ging vlot met correcte communicatie. De bestelling is op tijd verstuurd en degelijk verpakt aangekomen. Alle blokjes zijn in uitstekende staat.

fijn dat je blokjes voor een redelijke prijs kunt kopen bij jullie

snelle levering netjes verpakt dikke pluim!!!

Awesomness

Goede service en super snelle levering!!!!

Netjes verpakt, goede service

Snelle goede service. Zeer makkelijke website

Snelle goede service. Zeer makkelijke website

Breed aanbod en snelle levering

Bijna alle legoblokjes die we zochten via deze site gevonden! Daarnaast heel vlotte levering! Heel blij mee!

Goede kwaliteit

Ik bestel zwart en blijkt grijs te zijn

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.