Minifiguren zijn geweldig. Gord verpakt en snelle levering.

Goed verpakt en goede levering

Na het plaatsen van de bestelling werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. De onderdelen waren keurig en stevig verpakt en de bestellijst, in kleur afgedrukt, werd meegestuurd.

Uitstekend!

Top. Next day al bezorgd.

Goede service.

Het is snel verzonden. Vriendelijk winkel.

Snelle levering, goed en netjes verzonden

Goede en snelle contactmogelijkheden via de chat. Snelle levering en in een nette degelijke verpakking.

Ik heb nog niets ontvangen

Ik kreeg een mail met deze link omdat ik mijn bestelling zou hebben ontvangen. Ik heb echter nog niets ontvangen

Snel en goed verzorgd.

Snel en goed verzorgd.

Weer snel geleverd!

Weer alle blokjes en accessoires kunnen vinden die ik nodig had, ideaal om mijn sets compleet te maken. En mijn bestelling is weer super snel geleverd!

Keurig verpakt en snel verzonden

Vandaag kwam het doosje binnen. Was keurig verpakt en snel verzonden. Top!

Ik ben zeer tevreden.

Tot voor kort bestelde ik mijn lego onderdelen bij Toy Pro. Na een aantal zeer slechte ervaringen ben ik op zoek gegaan naar een andere leverancier. Via Marktplaats ben ik op de hoogte gekomen van de activiteiten van iloveblokjes. Dit was mijn eerste bestelling. Ik ben gedurende het traject keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Vandaag kwam de levering, keurig verpakt en ondanks de kerstdrukte toch nog snel. U hoort spoedig weer van mij. Fijne jaarwisseling. Wim van Dam

Sneller dan het licht en zeer professioneel afgehandeld!

Fantastische, persoonlijke service. Een preferred supplier met stip bovenaan de lijst.

Was dik in orde!

Redelijk snelle levering Kwaliteit een 10 Prijs gemiddeld

Ruime keuze en snele levering. Een persoonlijke boodschap bij het pakketje, erg leuk!

Snel en fijn contact

Snelle service. Fijn direct contact met eigenaresse die ook nog eens zeer behulpzaam is als je wat vergeet te bestellen.

Snel gevonden, verzonden en ontvangen

Op zoek naar een specifiek blokje. Super snel gevonden, op voorraad en een goede prijs. Snel verzonden en zelfs in de kerstdrukte snel in huis. Top service!

Goede servies

Snel geleverd. Netjes verpakt en goede kwaliteit

Geweldig verrast

Ten 1e komt alles in een net doosje zoals het hoort daar zit alles netjes in zakjes en een super leuk persoonlijk briefje erbij van je bestelling nou dat maakt een mens/klant toch blij? Ga zo door !!!!

Een super ervaring!

Een voorbeeld voor andere losse stenen aanbieders. Heldere communicatie. Makkelijk bestellen en snelle levering. Eas perfect verpakt ook. Ik bestel hier in de toekomst weer!

correct

Er werd snel gereageerd en de stukjes op de post gedaan. Helaas was het erg druk bij postNL en duurde het lang. Via de whatsapp werd contact gezocht met Kaat en dit werd meteen beantwoord ook met bewijs dat de stukjes snel verstuurd warn. Vandaag een week later de stukjes ontvangen. Erg vriendelijke service van Kaat

Snelle levering, goede kwaliteit lage prijs.

Fantastisch!

Wij hebben heel veel LEGO education dat we aan schoolklassen uitlenen. Hierdoor kunnen heel veel kinderen genieten en leren met LEGO. Helaas verdwijnen er ook heel veel blokjes. Via iloveblokjes.nl kon ik de juiste blokjes bestellen en deze kreeg ik ook super snel weer binnen. Erg bedankt!

Uitstekend!

Snel bezorgt , goed verpakt met nog een leuk berichtje er bij.

Leuke verassing erbij gekregen en een geschreven kaart, snelle levering!

Drie dagen voor pakjesavond wilde ik nog snel een bestelling plaatsen, maar vanwege de enorme drukte bij PostNL was het allerminst zeker dat mijn bestelling op tijd zou komen. Via de chat op de website om advies gevraagd. En met succes! I.p.v. de blokjes en mini-figuurtjes op sturen, werd de bestelling ingepakt en klaargezet om op te halen. Ruim op tijd dus. Nogmaals dank voor de goede, vriendelijke service! Mvg. Jaap

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.