Goede en snelle service

Erg goed

zeer prettig houd zich aan de belofte

zeer goed en super sne

Snel, goed en vriendelijk

Ik was erg tevreden. Makkelijke website, blokjes snel gevonden. Binnen een dag de bestelling onderweg. Vriendelijke mailtjes die me op de hoogte hielden. Prima verpakt en een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Dik in orde. Super zelfs.

Super service & snelle levering

Duidelijke website Je hoeft niet lang te zoeken naar dat ene speciale steentje Top ga zo door :)

Prima en snel ontvangen

Snel besteld en snel en goed ontvangen.

Beste Lego aanbieder

In perfecte staat ontvangen. Zeer net verpakt. Zoals gewend netjes up-to-date gehouden over mijn bestelling. Tot slot waren de onderdelen ook nieuw en zagen ze er goed uit. Beter dan ik mij voor kon stellen. Snel weer, bedankt!

Ze hebben wat ik nodig heb.

In vrij korte tijd heb ik 4 keer meerdere blokjes besteld. De verzending is netjes en vlot. Mocht je vragen hebben, krijg je snel en vriendelijk antwoord. Ben er heel blij mee.

vandaag de blokjes met de post aangekregen die ik besteld had. Super service. Zeer tevreden.

Snelle, persoonlijke service

Mijn bestelling einde middag besteld, de volgende ochtend kon ik gelijk beginnen met bouwen. Erg blij met de service van iloveblokjes.nl

snelle levering, zeer tevreden

er ontbraken wat blokjes. nu kan ik wel afbouwen. super service en snel verzonden :)

Uitstekend!

Vlotte service. Bij een vraag om nog iets toe te voegen een snelle en zeer attente reactie. Bedankt!

De bestelling binnenkrijgen van iloveblokjes daar word je altijd bij van.

Het is altijd al fijn als je pakketje binnenkomt en je weer verder kunt met je bouwproject. De mensen van iloveblokjes weten, door de manier van versturen, dat nog een schepje bovenop te doen. En de bestelling is ook nog eens vlot in huis.

Goede, snelle service!

Alles gekregen wat ik jas besteld

Ik heb zo’n 60 verschillende items besteld en gekregen. Alles is goed gegaan. Ik werd via de mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Erg prettig.

Super tevreden

Snel en naar tevredenheid geleverd.

Super fijne site voor al je lego onderdelen

Ik heb al aantal bestellingen gedaan bij iloveblokjes en ben ontzettend tevreden over de voorraad en wat er aann geboden word. Alles wat je nodig hebt kan je hier vinden.

Ik ben zeer tevreden over vlotte, adequate service!

De blokjes die je zoekt zijn gemakkelijk te vinden op de site, door de rubricering in categorieën. Mijn vragen over andere gewenste blokjes werden supersnel via e- mail beantwoord en de communicatie over en weer ging op persoonlijke wijze, heel prettig.

Missende onderdeel snel gevonden

Heel fijn dat de onderdelen die ik in mijn sets kwijt ben geraakt kan bijbestellen! Het was ook snel in huis met duidelijke mails. Top!

Topservice en snel!

Ilovebricks.nl is wat mij betreft hét adres voor het goed en vertrouwd kopen van LEGO onderdelen. Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier zaken met ze mogen doen en dat doe ik nog steeds. Als er een bedrijf betrouwbaar is dan is Ilovebricks.nl dat wel! Snelle levering (met oog voor detail ;-)), uitstekende service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel!

Gevonden wat ik zocht en supersnel geleverd

Ik was op zoek naar diverse blokjes van sets die niet meer compleet waren en kwam bij iloveblokjes terecht. Wat een keuze hebben ze hier! Makkelijk gevonden wat ik nodig had. Ook de beschrijving en de duidelijke plaatjes van de blokjes zijn heel handig, zo weet je zeker dat je de juiste blokjes te pakken hebt. Het bestellen ging ook soepel en snel. Ik had het idee dat ik een onderdeel vergeten was, contact gezocht en meteen reactie terug. Kortom, heel tevreden en volgende keer bestel ik weer hier!

Leuke en goede we

Hele goede service, goede kwaliteit, netjes binnen de beloofde tijd ontvangen!

Erg goed , snelle verzending , erg tevreden . Voor herhaling vatbaar !

Perfect!

Zeer gebruiksvriendelijke website, snelle verzending en de nieuwe/goed uitziende blokjes in een nette verpakking ontvangen. Helemaal tevreden!

Supersnel!

Groot assortiment, heel netjes verpakt. En de dag erna al bezorgd! Dank!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.