Compleet, goedkoop en snel geleverd

Snelle en goede service!

Alles verliep heel vlot, dankjewel!

Super snelle levering

Binnen 2 dagen had ik het pakje al in mijn brievenbus. Echt fantastisch! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Vlotte levering en netjes verpakt.

Heel blij met de haaronderdelen.

Heel goed!

Alles verliep heel vlot.

Goede site en snelle levering. Jammer dat niet alle blokjes die ik nodig had op voorraad waren.

Snel

Netjes verpakt

Zeer netjes verpakt en snelle levering

Snelle en goede service

Makkelijke website om blokjes te bestellen die vervolgens snel geleverd worden

Correcte afhandeling,zeer positieve ervaring, reageren zeer snel,

We hebben de blokjes snel kunnen vinden op de website. Er was een ruime voorraad. Na onze bestelling werden ze de volgende dag al geleverd. Erg tevreden!

Netjes verpakt, met een pakbon er bij + handgeschrevem briefje.

Op zondag besteld en dinsdag al in huis naast een snelle levering ook alles op voorraad.

Ik heb iedereen al aanbevolen om hier onderdelen te bestellen. Helemaal top. Danny

Vriendelijk personeel

Ruim assortiment. Elk onderdeel dat ik zocht gevonden. Snelle levering en mooi verpakt.

Blij!

Gevonden wat ik zocht en meer, dus daar werd ik heel erg blij van!

Top geregeld

Prima geregeld en snelle bezorging

Snel geleverd en genoeg in assortiment

Snelle levering, goed verpakt. Mijn zoontje was super blij!

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering

Super wanneer je snel steentjes nodig hebt

Snel en correct geleverd

Hadden alle stukjes die ik nodig had en supersnel in huis.

Vlot geleverd. Alles keurig verpakt en een persoonlijke boodschap op de pakbon er bij. De boodschap was wel niet te lezen (Kaat is denk ik tevens huisarts), maar de geste wordt gewaardeerd!

Goede, snelle service

Fijn geholpen en veel blokjes/stukjes hebben ze op voorraad. Geen verzendkosten bij 25 euro zou nog iets omlaag kunnen. Maar onze zoon is heel blij dat hij al zijn bouwwerken kon afmaken!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.