Veel sortering en snel geleverd en betaalbare verzendkosten.

Super vriendelijk en snel

Ik woon in de buurt en had met spoed mijn blokjes nodig ,contact gehad en kon het gelijk ophalen Super super

Snel en correct uitgevoerd

Nb

Goede levering

Het is snel verzonden en ik vind dat de service goed is. Alleen de steentjes zoeken op de site vind ik wat moeilijk.

Vlotte verzending, prima verpakt. Keurig verwrkt

Netjes

Goeie product ontvangen, en geleverd op de gemelde levertijd. Niks op aan te merken

Snel en netjes geleverd

De meeste blokjes die ik nodig had, hadden ze hier op voorraad. Snel en netjes geleverd.

Snel en correct geleverd.

Uitstekend!

Fijne site om blokjes te bestellen en super snelle levering!

Snelle verzending, erg goed verpakt, tevreden!

De titel zegt het al, helemaal niks op aan te merken!

Altijd de gemaakte sfspraken na gekomem

Zeer goede ervaring met dit befrijf...Betrouwbaar punctueel ..zeer aantebevelen

Voor het eerst hier iets besteld en ik had het de volgende dag al in huis.

Veel voorraad snelle levering.

Hebben veel blokjes op voorraad. Wordt snel verzonden. En altijd een geschreven berichtje op je bestel lijst

Blokjes zijn snel en goed geleverd

Hele snelle service en afhandeling

Vandaag besteld, morgen compleet en overzichtelijk in huis. Met een persoonlijk briefje erbij. Aanrader als je op zoek bent naar losse lego!

De bestelde Lego onderdelen zijn vlot bezorgt en wat mij opviel is dat alles netjes was verpakt ga zo door

Bestelling super snel afgehandeld

Mijn geplaatste bestelling dezelfde dag nog behandeld en verstuurd, de volgende dag al in huis, super!

Alles snel en compleet geleverd

De website is erg overzichtelijk. Bestellen gaat daarom makkelijk. De prijzen en verzendkosten zijn duidelijk omschreven. Snelle levering

Prima voor elkaar.

Goede en snelle service.

Goede service, snelle levering. Zeer correct behandeling.

snelle goede service

vriendelijk geholpen, gemakkelijk te bestellen goed prijs kwaliteitverhouding. een fijn bedrijf met aandacht voor haar klanten.

Erg tevreden over de lego, snel geleverd en een leuke verhaaltje erbij.

goed ontvangen

Fijne webwinkel, duidelijke site, snel verzonden.

Ik had drie specifieke lege onderdelen nodig waarvan ik dacht dat ik ze nergens ging vinden, maar bij iloveblokjes heb ik deze kunnen vinden, helemaal top!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.