Snel geleverd alles prima!

Had maar 1 Lego onderdeeltje nodig dat was zoek geraakt. Besteld en optie afhalen gekozen. Alles verliep probleemloos en snel. Fijn adres als je Lego onderdeeltjes nodig hebt.

Netjes en correct afgehandeld

Helemaal top!

Snel geleverd met een persoonlijke opmerking erbij geschreven

Snel en zeer netjes verzonden.

Goede ervaring. Site is duidelijk. Alle steentjes per soort in een zakje. Netjes verpakt en verzonden. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Duidelijke website

Snelle levering en goede opvolging van vragen

Topservice!

Supersnel geleverd, ondanks dat de bestelling tijdens de Kerstdagen is geplaatst!

Perfecte en snelle service

Zelfs over de kerst een snelle levering en alles netjes en met zorg verpakt

Prijzig

Jullie zijn wel 2 tot 3 maal duurder

Veel onderdelen beschikbaar Snelle en prima service

Alles was top

Duidelijke website, snelle verzending, goed verpakt, alles top en ik ga er zeker nog bestellen.

Alles daar aanwezig

Heel veel keus en voorraad dus alles is te koop en te leveren in korte tijd. Ga nu meer bestellen Reinier

Ervaring zoals je verwacht

Snel netjes en persoonlijk verstuurd. Het adres voor Lego!

Binnen aantal dagen pakketje binnen. Snelle service

Geweldige site

Sommige blokjes kosten veelste veel geld maar veder ben ik blij met mijn bestelling

Zoals altijd goed verpakt en snel bezorgd

Zeer positieve ervaring en correct.

Grote keuze om gemakkelijk LEGO onderdelen te bestellen.

Helemaal top

1 missend stukje. Die zelfde dag nog ingepakt en verzonden. En alles via mail te volgen helemaal super.

Voor de eerste keer besteld, omdat de andere webshop waar ik anders mijn Lego-onderdelen bestel niet alles op voorraad had. Gelukkig bij iloveblokjes was alles op voorraad wat ik zocht. Snelle levering en netjes verpakt.

snelle en foutloze levering

snelle en foutloze levering

Snel, duidelijk en makkelijk

De website is duidelijk, makkelijk in de omgang en wat ik besteld had werd snel geleverd

supersnelle levering

Het komt bijna nooit voor dat blokjes niet op voorraad zijn en de levering is echt pijlsnel.

Geweldig!

Compleet aanbod, snelle levering en attente verpakking!

Snel en goede service!

Goede aankoop. Steentjes waren snel afgeleverd en goed verpakt. Heel attent dat er een persoonlijke note bij zat.

Top!!

Mijn laatste bestelling was weer top. Alles op tijd gekregen en piekfijn verpakt. Dit laatste vind ik zeer fijn: de manier waarop alles verpakt is. Elke soort blokjes bij elkaar. Zo heb ik minder sorteerwerk ;-)

Makelijk bestellen en snel ontvangen

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.