Top, netjes geleverd.

Top, netjes geleverd, snel, vond wel jammer dat ze niet het gehele aanbod hadden, dus moest uitwijken naar een andere leverancier.

Goed en snel

Ik bestel hier vaker goed en snel goed verpakt toppie

Snelle levering, netjes verpakt!

2e hands lego set gekocht en de ontbrekende stukjes bijbesteld. Onze zoon kon heel snel doorgaan met bouwen.

Snel geleverd, zorgvuldig en mooi ingepakt, al ging het maar om 1 blokje. Persoonlijk berichtje erbij.

Wat fijn om die paar stukjes die we misten in onze sets te kunnen bestellen.

Grote uitzoek, snelle en goede levering

Wat een geweldig leuke uitzoek aan lego onderdelen! De verzending was snel en goed verpakt en ik waardeer het persoonlijke berichtje erbij! Hartelijk bedankt, we blijven je in gedachten houden voor toekomstige projecten!

super

goeie winkel ,mocht ik nog iets tekort hebben van lego kom ik zeker terug

Zeer snelle levering

Goede site. Nette levering.

Ze doen wat er beloofd wordt

geweldig

mijn bestelling netjes en op tijd binnen een geweldige site heb de blokjes gevonden die ik zocht kom hier zeker terug dank je wel

Snelle verzending, en mooi verpakt met hele mooie nieuwe stenen, top!

Super!!

Presies wat ik moest hebben en de volgende dag al binnen. Al met al meer dan tevreden!!

Alles prima geregeld

goede zaak

Snel en accuraat

Prima service.

Prima in orde!

Snel en alle juiste stukjes. Ruime keuze ook op de site.

Snel, precies

Makkelijk te vinden op de website dmv de nummers. Snel geleverd.

Vriendelijk en snelle levering

Alles vlot verlopen met de bestelling en levering

Zeer tevreden. De blokjes werden 2 dagen later al geleverd. Er zat een handgeschreven briefje bij, erg attent.

Zeer goede Lego

Leuke en mooie Lego site goede service snelle verzending mooie en goede kwaliteit Lego super tevreden

Alles was prima geregeld.

Positief

snelle levering en mooie producten

Bestelling werd snel opgestuurd met persoonlijke noot op het bestelformulier geschreven.

prima service

Dag lezer, alle gezochte blokjes gevonden en binnen enkele dagen in huis. Zoon blij. Iedereen blij.

Blij met het blokje

Ik ben heel blij dat ik het ontbrekende blokje zo makkelijk kon bestellen Echt alles op voorraad ! Een geruststelling dat er een grote variëteit aan blokjes beschikbaar is. Online bestellen en binnen een paar dagen worden ze bezorgd !

Fijne website die levert wat gevraagd wordt

Website die bijzonder veel blokjes kan leveren die stuk of kwijt zijn.

Topklasse klantgerichtheid

Vriendelijke leverancier. Persoonlijke groet bij elke bestelling. Producten naar wens. Kortom: dat zouden er meer zo moeten doen!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.