Alles in orde!

Alles in orde, we hebben wel wat langer moeten wachten op levering maar het was ook juist drukke periode voor Sinterklaas, dus alle begrip hiervoor ;-)

Altijd goed

Dank voor de materialen Alvast goede Feestdagen

Overzichtelijke site en daardoor snel besteld

Het is heel overzichtelijk, alles is makkelijk en snel te vinden. Het word ook nog eens snel verstuurd. Gewoon een dikke aanrader.

Snel en correct geleverd! p.s. de blokjes die ik kwijt was vond ik later terug...

Helemaal top

Snelle reactie, snelle levering met een persoonlijke touch

Correct geleverd.

Snelle verzending en kwaliteit

Een hele snelle verzending. Volgende dag al binnen. En een goede kwaliteit legoblokjes. Doordat ik deze apart kon bestellen via iloveblokjes heb ik mijn vriend in lego na kunnen maken.

Heel veel keuze en super snelle levering!

2x besteld en heel goed bevallen!!

Vlugge levering

Snelle levering en compleet assortiment met alle blokjes

Snelle levering en compleet assortiment met alle blokjes. Ideale goedkope manier om je sets weer compleet te maken

Snel en goed

Blokjes zijn snel verstuurd. Door de brievenbus. Super!

Snel en netjes geleverd !!!!!

Goede prijs en zorgvuldig ingepakt.

Snel en netjes geleverd !!!!!

Goede prijs en zorgvuldig ingepakt.

Communicatie is snel en helder. Order is goed verpakt ..ben super tevreden!!

Veel keuze.

Een klein puntje van kritiek. Er stond vanaf 25 euro gratis verzending maar ik moet toch nog steeds verzendingskosten betalen.

Alles in orde!

Levering iets langer dan normaal onderweg geweest maar was ook in periode net voor Sinterklaas ;-)

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.