Ze maken waar wat ze beloven

Ze zetten op het factuur wat je hebt besteld en er staat ook een persoonlijk bericht op. Het is ook snel bezorgd en netjes verpakt.

Zeer tevreden mee,

Netjes verpakt en snel geleverd. Als wij weer blokjes kwijt zijn zal ik ze zeker weer bij I love blokjes.nu bestellen.

Snelle levering, ruim assortiment!

Mijn vaste stop voor ontbrekende blokjes: snel, secuur en super vriendelijk.

Was de eerste keer dat ik een bestelling gedaan heb bij hun. Maar wat een fantastische service, supersnelle levering. Meteen nog een bestelling geplaatst. En er zullen wel nog meer volgen

Weer een super afhandeling van mijn bestelling! Zoals steeds een snelle levering,goed verpakt en de persoonlijke bedanking van verkoper is steeds leuk. Bedankt en tot een volgende keer.

Weer een super afhandeling van mijn bestelling! Zoals steeds een snelle levering,goed verpakt en de persoonlijke bedanking van verkoper is leuk. Bedankt en tot een volgende keer.

prima levering, verpakking

ondanks dat het een kleine bestelling was , maar 2 steentjes , die door lego niet meer leverbaar zijn , is de de order er niet minder om behandeld , zeer goed verpakt , en in de toekomst zal ik hier meer gebruik van gaan maken

Perfecte service

Goed te bereiken en supersnelle service,kortom zeker aan te raden.

Zeer veel keuze.

Alles was goed. Wel een klein puntje kritiek, er stond dat als de bestelling meer dan 20 of 25 euro(ik weet het niet zo goed meer) was dat het gratis verzending was. Maar er moesten nog steeds verzendingskosten betaald worden.

Zeer veel keuze.

Was de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste, maar wat een service. En supersnel geleverd. Meteen erna nog een bestelling gedaan. We zullen zeker vaker bestellen. Toppie

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.