Meestal is het dezelfde dag nog verzonden. Komt in een compact doosje wat in de brievenbus past. En bij iedere bestelling zit een persoonlijke boodschap. Enig nadeel is dat je zo heel veel besteld.

De goede service.

Binnen een aantal dagen mijn steentjes binnen dit noem ik nou service. En goed geholpen .

Supersnel en persoonlijk

Vlak na het plaatsen van de bestelling al bevestiging dat deze op de post was gedaan. Netjes verpakt en voorzien van besteloverzicht. Ik kom zeker terug!

Positief

Snelle, vriendelijke en goede service!

Snelle service en hebben onderdelen die sommige andere sites niet aanbieden

Ik was wat vergeten mee te bestellen, gelijk een mail gestuurd en snel een reactie gekregen. Blijkt dat je voor een euro de 2e bestelling kunt laten meesturen. Handig toch! Tevens bleef mijn winkelwagen bijna een week gevuld (ik ben een moeilijke beslisser), dus dat was ook zeer handig. Wat ik mooie details vind is dat de pakbon bijvoorbeeld van gerecycled papier lijkt te zijn en dat er een handgeschreven bericht op stond. De onderdelen zelf zaten in een plastic zakje, maar die wil je natuurlijk ook graag bij elkaar houden.

Super snel en vriendelijk

Klikken op de blokjes van interesse op de site en vervolgens binnen een paar dagen in huis met een vriendelijk berichtje erbij. Top keuze en service!

Helemaal in orde!

Alles is zonder enig probleem geleverd!

Mooi ingepakt en snel bezorgd!

zeer goed

De bestelling is perfect en geheel naar wens geleverd.

Bestelling dag nadien al geleverd en super verpakt

Niets dan positiefs Zelfs op dezelfde dag 2de bestelling kunnen bijvoegen zonder extra verzendingskosten . Top

Goed, snel, betrouwbaar.

Al vele malen besteld.

Duidelijke website en supersnelle levering

Na zoeken op internet bij iloveblokjes.nl terecht gekomen. Mooie en duidelijke website. Bestellen ging eenvoudig en de levering was zeer snel. Netjes verpakt geleverd.

Ruim assortiment. Betrouwbaar

Zeer snelle service en grote voorraad

Bijna alle blokjes die ik zocht waren op voorraad en diegene die ik miste was zeer snel na te leveren. Fijn contact met het bedrijf en snelle reactie op vragen/mail. Mijn bestelling was netjes verpakt en zeer snel verzonden. Hetzelfde geld voor de nabestellingen.

Fijn dat je hier losse poppetjes en wat al niet van lego kunt vinden. Ik heb al zo vaak mijn kleindochter blj gemaakt. En alleen bouwdozen kopen is duur en vaak ook onbevredigend, omdat dan juist weer iets ontbreekt. Fijn dat jullie er zijn. Dank.

Goed geregeld.

Voor een paar blokjes toch ook nog handgeschreven een "Veel plezier er mee" bijschrift. Erg netjes en goed geregeld.

Fijn compleet, supersnel geleverd

Jullie assortiment is zo uitgebreid, dat ik vrijwel al onze ontbrekende 'blokjes' bij jullie vindt. Daar worden we heel blij van :)).

Snelle goede levering

Binnen een dag werd de bestelling geleverd met een hand geschreven persoonlijk berichtje. Snel goed met een persoonlijke touch. Keep it up. Dank

Super!!!

Voor mijn zoontje van 4 paar extra stenen gekocht omdat hij dol is op bouwen en het liefste de hoogste torens. Deze webshop kan je kiezen uit verschillende steentjes en kleuren. Happy kid is happy mom

Prima service!

de website van iloveblokjes is zeer toegankelijk, de zending wordt goed verpakt en vlot geleverd.

Prima ervaring opgedaan

Precies gekregen wat ik besteld had in een goede verpakking.

Snelle verzending, helemaal prima!

Uistekende service

Duidelijke en overzichtelijke webshop catalogus, uitgebreide collectie en uitermate snel geleverd

Goede service en had de blokjes die niet meer via lego.com te verkrijgen zijn

In alles prima

Je kunt hier gerust bestellen. Alles goed.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.