Mijn bestelling supersnel verwerkt en ontvangen, een dikke tien.

De persoonlijke touche geeft er een extra leuk tintje aan om bij iloveblokjes.nl te bestellen

Snel en goed!

Een ruim assortiment, alles wat ik nodig had was aanwezig. Het is snel en mooi verpakt geleverd! Dank! Hierdoor kreeg mijn dochter de tweedehands Lego set toch helemaal compleet!

Snel en vriendelijk

Snel, weer compleet

Snel, weer compleet

Makkelijk en snel bezorgd

We hadden nieuwe blokjes/onderdelen nodig. Die waren hier makkelijk te vinden. Binnen een paar dagen waren ze binnen een kon mijn zoontje zijn bouwwerk af maken.

Ruim aanbod, snelle verzending, goede website

Ruim aanbod, snelle verzending, goede website

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.