Perfect gedaan

Persoonlijk en snel!

Ik kocht een aantal mutsjes en andere attributen voor mijn kerstdorp. Er is meer keuze dan op de Lego site zag ik, dus dit is fijn. De levering is ook een stuk sneller en is met een paar dagen al bij je thuis. Op de envelop zit een persoonlijke sticker om te bedanken, alles voelt sowieso erg persoonlijk aan, alsof je iets koopt van een bekende (althans zo voelde het voor mij, want ik ken haar niet:-)). Kortom, zeker aan te raden!!

Betrouwbaar

Hi Kaat, zoals altijd 100% compleet en snel. Thx.

Snel

Veel in voorraad en snelle levering. Duidelijke website! Ook prettig contact via mail.

Prima service!

Prima service!

Super shop ervaring

Het is een geweldige online lego winkel, overzichtelijk en duidelijk, lego is ook snel binnen en wat nog leuker is is een persoonlijk berichtje op de bon daar wordt ik nu echt vrolijk van ik blijf hier in de toekomst zeker bestellen

Prima verzorgd

Ik heb maar een opmerking. Ik vond het jammer dat ik omdat ik iets vergeten was nog 1 euro extra moest betalen. Jammer voor een steentje van 30 eurocent. Terwijl het makkelijk was toe te voegen aan een nog nog niet geleverde bestelling

Snel

Snel en persoonlijk

Snelle levering inclusief een persoonlijke kaartje/boodschap erbij. Wat een aanrader voor de hobbyist.

Snel, netjes verpakt en compleet!

Snel, netjes verpakt en compleet!

In één woord ……..FANTASTISCH.

Ik vind het ideaal om onze ontbrekende steentjes bij jullie te bestellen. We hebben nog geen steentje gehad,die jullie niet hadden. Top. En dan de snelle bezorging. Top. Ook het duidelijke formulier van de bestelde steentjes,met daarop een met de hand geschreven berichtje. Héél leuk vind ik dat. Dus ga vooral zo door. Voorlopig zijn de bouwwerken van onze kleinzoon weer compleet. Mvg. Ria.

Correcte en snelle levering, en zeer vriendelijk

Wat ik bijzonder waardeer, is een handgeschreven persoonlijke boodschap van Kaat.

Top ervaring

Snel en uit eigen voorraad geleverd.

Super snel ontvangen

Goede prijs en alles heel erg snel in huis.

Top, snel en goed

Altijd even vriendelijk....

Snelle, complete levering en de onderdelen waren keurig verpakt.

Op een donderdagavond besteld. Bestelde onderdelen werden op zaterdag via brievenbuspakketje, keurig verpakt bezorgd op zaterdag. Waardoor ik snel weer verder kon bouwen. Inmiddels al weer een bestelling geplaatst. Top service!

Snel verder bouwen!

I Love Blokjes heeft een makkelijke site, enorm assortiment en levert razendsnel en secuur. Zodat je weer snel verder kan met je bouwproject!

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering Netjes verpakt Goede prijs voor weinig steentjes

Vlotte bestelling

Veel blokjes op voorraad en snel geveverd. Top!

Een webshop om vaker te bezoeken

Een overzichtelijke site waarop ik makkelijk de blokjes kon zoeken. Het besteltraject is duidelijk. Verzending snel en het attente kaartje daarbij maakt het compleet. Tip: breidt uit in blokjes en kijk ook eens naar vintage blokjes. Die worden veel gezocht.

Keurig verpakt en snel geleverd

Veel lego voor een redelijke prijs op voorraad, zeer snel en goed verpakt geleverd

Na bestelling en betaling al de volgende dag afgeleverd. Perfect!

Prima en niets te klagen

Snel.helder duidelijk en gewoon goed

fijne site en makkelijk bestellen

makkelijke en fijne site om je vermiste lego blokjes te bestellen en snel geleverd dat je niet vast komt te zitten als je iets aan het bouwen bent. TOP En wat heel lief was ze wenste mij veel bouw plezier. waar vind je dat vandaag nog dat iemand iemand een wens geeft.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.