Ruime keus lego

Ruime keuze aan blokjes en snelle levering

Mijn bestelling werd op dag 2 al geleverd.

Snel verzonden en mooi verpakt geleverd. Een aanrader voor elke LEGO-liefhebber!

Super verzorgde bestelling

Mijn derde bestelling was ook weer top geleverd, alles klopte tot inde puntjes. Snel en keurig verpakt. mooie stevige kartonnen brievenbus- verpakking. De steentjes zijn gemiddeld wel wat duurder dan bij (sommige) andere leveranciers maar dat heb ik er zeker voor over. Mijn vierde bestelling is onderweg.

Supersnel!!

De volgende dag al in huis. Netjes verpakt en helemaal compleet. Top

Zou het iedereen aanbevelen

Goed ontvangen en heel vriendelijk .

Netjes verpakt en snel geleverd! Zeker een aanrader

snel en netjes

het lego werd snel verzonden en netjes verpakt

Compleet, snel, goedkoop en met een persoonlijke touch. Zou het zeker aanraden aan iedereen die blokjes mist/ nodig heeft.

Gewoon top

Wat je besteld is gewoon top. Ook snel geleverd en zit goed verpakt. Gewoon een top winkel

Helemaal prima

Snel geregeld

Zeer snelle levering en goed verpakt,geleverd door de postbode

Goede ervaring prijs/kwaliteit dik in orde

prima verpakt en snel geleverd

had de bestelde steentjes na een dag al binnen

Top, alles netjes geleverd

Makkelijk om te bestellen, eigenlijk alles wat je je kunt bedenken hebben ze. Na bestelling alles snel verstuurd en ontvangen. Hele nette verpakking met een briefje er bij.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Het feit dat je bepaalde steentjes en tegeltjes extra bij kan bestellen is super. Vroeger was je beperkt en moest je het doen met het materiaal dat je had. Erg makkelijk zo.

Snel en goed

Hele goede service

Ik heb mijn pakketje heel goed aangekregen en de blokjes zijn van hele goede kwaliteit

Snel geleverd met persoonlijke boodschap

Brede keus, snel geleverd en doet het altijd goed, even een persoonlijk zinnetje erbij geschreven met de pen. Dat maakt het direct een stukje persoonlijker. Ik vind dat top!

Door snelle levering is er weer speel plezier

Na tijden weer eens lekker gebouwd met de legobouwwerken. Jammerlijk was er door het huismonster de stofzuiger het een en ander verdwenen, maar na een simpele bestelling is alles weer compleet.

perfecte service

Alles naar wens verlopen; correct en snel.

Handige en vooral vriendelijke site

Makkelijk besteld en snel in huis. Goed verpakt in sorteerzakjes.

Snel en netjes geleverd.

Helemaal tevreden.

Super.

Snelle levering. Bestelling helemaal zolas besteld.

Weer net zo goed als altijd!

Weer net zo goed als altijd! Goed verpakt, snel verzonden. Ook ruime keuze in de webshop. Kortom: top!

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.