Makkelijke site. Super snelle levering. Veel voorraad. Met zeer veel liefde verzonden.

Super levering

Op zaterdagavond een aantal blokjes besteld en er werd meteen werk van gemaakt, ook werd het daarom snel op de brievenbus gedaan. Helaas deed onze postbode er iets langer over, anders had ik het dinsdag al in huis gehad ipv donderdag. Ook een leuke persoonlijke notitie op de bestelbon :)

Snel makkelijk en groot assortiment

service is super, snelle levering. hebben heel veel blokjes helaas niet alle, als verbeter tip het navigeren door de site kan wat verbetering gebruiken. verder erg tevreden, ook een leuke persoonlijke note bij de levering.

Beter dan Lego zelluf

Helemaal top, zelfs Lego op voorraad die bij Lego niet kon bestellen!

Hele leuke webwinkel en prima levering

Super leuk team met Kaat aan het roer ! Snelle leveringen , prima communicatie en superservice ! Zelfs een persoonlijke noot bij elke bestelling ! Een aanrader !

leuke online shop

Bij toeval de shop ontdekt, maar gelukkig ook. Verzending van de bestelling is snel verlopen. De manier van inpakken, met een persoonlijk briefje erbij maakt het helemaal af. Complimenten!

Vriendelijke service

Blokje besteld om een kapot blokje te vervangen. Goede site, vriendelijke mail en snelle levering. Bestelling is helemaal in orde.

Prima snelle levering

Snelle levering met paar missende blokjes. Ook stukjes uit hele oude sets hadden ze nog, waar die bij andere sites niet meer verkrijgbaar waren.

Alles wat ik nodig had was op voorraad. Snelle levering.

Lekker snel..keurig verpakt.

Yeaaaaa super

wat ik kwijt was kon ik bij jullie bestellen

Het was eerst even lastig om te zoeken, maar uiteindelijk had ik het door. ook snelle levering.

Perfecte transactie

Goed verpakt, snel verzonden. Elke keer als ik losse steentjes nodig heb kom ik hier terug.

Snelle verzending

Snelle verzending, netjes verpakt, dank je

Supersnelle levering

Ik had een paar blokjes tekort voor mijn nieuwste creatie. Bij iloveblokjes kreeg ik ze supersnel

Fantastische service.

Veel keus en super snelle service.

Zo kun je eenvoudig je modelen weer compleet maken of je eigen creativiteit verwezenlijken. Kapotte onderdelen vervangen van oude modelen zo dat ze weer zijn zoals ze horen te zijn.

top

Alles netjes en snel geleverd, mij kleinkinderen zijn er blij mee

Topsnelheid!

Zoeken, bestellen, betalen en 1 dag later thuis!

Bestelling keurig en snel geleverd.

helemaal top

Keurig netjes verpakt, en vlug geleverd. Op mijn email, had ik ook vlug antwoord.

grote voorraad en snelle levering

Moest veel bestellen en alles was op voorraad. Supersnel binnen 2 dagen thuisbezorgd.

Snelle en nette verzending

Alles geheel naar wens.

Alles was in orde en goed verpakt

Supersnelle en vriendelijke service

Ik was de LEGO sets van mijn zoon aan het uitzoeken en wilde het allemaal compleet maken. Zo stuitte ik op iloveblokjes.nl. Ik kon alles snel vinden, kreeg keurig bericht dat de bestelling was binnengekomen, een dag later bericht dat alles verzameld was en dag daarna bericht dat het verzonden was. Supersnelle service met een persoonlijke touch. Er zat nl. een handgeschreven briefje in met een bedankje. Toen ik een kleine week later nog wat moest bijbestellen was het dezelfde snelle en vriendelijke service waarbij nu op het briefje stond ‘weer bedankt’. Dus ze wisten nog dat ik daarvoor had besteld. Daar houd ik van, die persoonlijke touch!

Gewoon goed en snel

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.