Nu twee keer wat besteld

2 keer besteld en snel en netjes geleverd Ga hier zeker vaker bestellen zeer tevreden

Leuke website, snelle levering en persoonlijk berichtje erbij, top!

Gewoon netjes en verzorgd bezorgd bij ons.

Super service

Snelle levering mooi leuk ingepakt ga zeker meer bestellen

Goede service!

Was aantal legoblokjes kwijt en besteld. Na 2 dagen keurig verpakt in de brievenbus met een leuke persoonlijke boodschap erbij!

Snel en betaalbaar

M'n Lamborgini Sian had 1 verkeerd steentje in de set Via FB kreeg ik een reactie met een link naar jullie website. En had gelijk het juiste steentje besteld. Lekker snel en betaalbaar.

Juiste aantallen, snel, en goed verpakt.

Goeie website, ik vind snel wat ik zoek en krijg dat wat ik wil. Dank.

Uitgebreid assortiment, snelle levering!

Ik heb al meerdere keren bij iloveblokjes.nl besteld en iedere keer tot tevredenheid. Snelle levering, goed verpakt en het persoonlijk geschreven tekstje op de bestelbon maakt het helemaal af!

Was sneller dan gedacht

Ik had niet gedacht dat er hele apparte blokjes op voorraad zijn bij ze , daar was echt heel blij mee. En de levering in een goed tijdsbestek als een kind zo blij :-)

enveloppe kwam snel aan, het artikel was netjes verpakt.

Snelle en goede service met een persoonlijk tintje.

Makkelijk te bestellen via de site.

Leuk met persoonlijke benadering

Prettig

Snel binnen. Mooi gesorteerd ontvangen. Het zoeken op de website is erg prettig

Wat een mooi bedrijf met een geweldige service, snel verzonden met ook nog een persoonlijke tekst bij de bestelling. Perfect :)!

Prima adres

Altijd snelle verzending en top in orde

Snel geleverd met liefde verpakt

Wat een kadootje om je bestelling te ontvangen. Duidelijk met liefde ingepakt. Een handgeschreven tekst erbij. En de bestelling is zeer snel geleverd.

Top, snel geregeld en persoonlijk.

Top, snel geregeld en persoonlijk.

topper

snel verzonden , goed verpakt, leuke website.

Uitstekend gesorteerde webwinkel voor LEGO-onderdelen

Uitstekende sortering. Veel op voorraad. Supersnelle levering. Vriendelijk met altijd een persoonlijke noot bij de bestelling. Een aanrader voor iedereen die losse LEGO-onderdelen zoekt.

Alles compleet en snel ontvangen

Zoontje blij: we konden verder bouwen nu de ontbrekende onderdelen er weer waren.

Bestelling was compleet en snel geleverd. Heel leuk was ook de persoonlijke groet op de pakbon

Snelle service , netjes verpakt

Snelle levering, keurig verpakt. Niet de voordeligste...

Snel, goed verzorgd geleverd

Duidelijke website, netjes met zorg verpakt. Ondanks dat ik een erg kleine bestelling had aandacht aan gegeven. Dikke plus hiervoor !

Aandacht voor de klant

Ik had maar een kleine bestelling maar ik ben snel en goed geholpen. Ik verzamel Lego creator expert bouwwerken en ik raak wel eens wat kwijt. Ik had het verloren onderdeel snel in huis met een leuk bedankt briefje erbij en dat vind ik in deze tijd bijzonder.

Spoorlaan 5

2492NR 's-Gravenhage

...

Over iloveblokjes.nl

Bij iloveblokjes.nl vind je LEGO® blokjes in alle soorten en maten om lekker mee te bouwen. Je kunt bij ons de onderdelen zelf uitzoeken zodat je precies besteld wat je nodig hebt.