Great!

I found the product i wanted at a reasonable price.

top

top, goed services en snel levering, een aanrader.

Makkelijk en snel

Positief

slecht

Ik bestelde een plafondventilator, maar die bleek kapot. Op een mail daarover werd niet gereageerd. Telefonisch werd mij verteld dat ik over een paar weken terug moest bellen omdat het bedrijfspand dicht is. Vervolgens las ik op internet dat de burgemeester het pand voor maanden heeft gesloten vanwege drugs. Dat klinkt niet erg betrouwbaar. Ik vrees dat ik een kat in de zak heb gekocht.

Eindelijk een bedrijf die weet wanneer je planten moet.

Gekocht en geplant in april. Kwamen net boven de grond in de pot. Geplant volgens bijgevoegde instructie. Eenmaal water gegeven. Daarna droogte in april en mei. Geen water gegeven. Planten groeiden des ondanks goed, geen last van droogte. Dit is de natuurlijke manier zoals een plant geplant wordt en groeit en bloeit op de juiste tijd en niet veel te vroeg zoals het voorgetrokken spul van de tuincentra`s. Staan nu in verschillende bloei stadiums. Tuin ziet er mooi uit. Volgend jaar nog een paar kopen.

Zeer aangenaam

Bij ALL4PLANTS bestellen , daar heb je geen omkijken naar. Alles verloopt vlot , goeie comunicatie over de status van de verzending. Wordt steeds binnen 4tal werkdagen geleverd.

discrete en vlotte transactie

Super snel verzonden

Netjes verpakt en supersnel verzonden

Prima prijs-kwaliteitverhouding en probleemloze bezorging

De omschrijving van het product op de website was méér dan adequaat. De prijs was alleszins redelijk,zeker gezien de goede kwaliteit (Wolf) van het apparaat. De bezorging verliep vlotjes.

Super product en snelle service!

Super product en snelle service! Ik was ook érg blij dat er eens géén overbodige verpakking omheen zat! Geweldig!

I am satisfied

Convenient website interface. Fast delivery.

Goede verpakking en levering, maar klantendienst liet me volledig in de kou staan.

De levering en verpakking van mijn bestelling waren in orde, daarover niets dan goeds. Spijtig genoeg kwam het product echter niet overeen met wat op de website beschreven stond. Toen ik dit aankaartte bij de klantendienst, hoopte ik op een begripvolle en eenvoudige oplossing, zoals een kosteloos retourlabel. Zeker omdat het hier niet ging om spijt van aankoop, maar om een product dat niet conform de wekte verwachting was. Helaas bleef het bedrijf vasthouden aan eigen gelijk en werd elke verantwoordelijkheid afgeschoven. De communicatie was niet alleen onvriendelijk, maar ronduit beschuldigend. Als klant voelde ik me totaal niet serieus genomen. Op mijn beleefde verzoeken volgden betweterige en aanvallende reacties. Uiteindelijk kreeg ik zelfs te horen dat ik “chantage” pleegde, enkel omdat ik aangaf een eerlijke review te willen schrijven als er geen oplossing kwam. Ongepast en onprofessioneel. Jammer, want dit had met een beetje goede wil netjes afgehandeld kunnen worden.

Perfect service

Producten netjes ingepakt, levering op tijd. niets op aan te merken

Goede spullen snelle levering en goedkoop

Aankoop snel ontvangen en keurig verpakt! Prima.

Zo thuis

Ene dag besteld volgende dag al binnen. Top

Snel geleverd, scherpe prijs

Snel geleverd, scherpe prijs, top service. Volgende keer weer bestellen.

Prima levering

Ik kende deze webwinkel niet en dat is toch altijd even 'spannend'. Er werd keurig bezorgd en binnen de gestelde termijn. Je moet alleen wel opletten dat je alles besteld wat je nodig hebt: zo adviseert de site niet om zaagolie bij de kettingzaak te kopen en dat moest ik later erbij kopen.

zeer goede winkel

Kwaliteit topproducten prijstechnisch interessant snelle levering. Zeer tevreden!

ik ben er blij mee de planten zeer zeker, top service

ojhigu8fu8f8g8i9gf

Good pricing, fast shipment.

As title says.

prima producten, slechte service

Ik heb hier aarde en voeding besteld, maar heb van de aarde een totaal ander merk gekregen dan ik besteld had. Hierover is mij niets gemeld en na meerdere keren contact opnemen nog steeds geen antwoord gehad. Ik vind dit echt niet netjes.

Product tegen scherpe prijs, snel geleverd.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren