's Middags besteld, de volgende werd het pakket geleverd.

Alles in orde

Alles in orde

Fijn stoffer en blik goed en snel bezorgd

Een heel fijn stoffer en blik. Goed op de hoogte gehouden van verzending en bezorging. Zeer tevreden

Heel snel en verder oké

Super goed

Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Deel van aankoop kapot geleverd, krijg geen reactie.

Bij de aankoop zat een kapotte Planten/ Bato bak. ( Overige wel goed en ook snel geleverd) Hierop gemaild maar kreeg geen reactie. Gebeld, en kreeg te horen dat ik foto's moest sturen van de aankoop en doos. Dit gedaan , echter nu weer totaal geen reactie. Om deze reden ontevreden, slechte service!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Bestellen via de website ging makkelijk en snel, en de productbeschrijving met foto's was erg gedetailleerd, waardoor ik sneller een keuze kon maken en mijn bestelling kon plaatsen.

Heeft niet het gewenste effect gehad.

Heeft niet het gewenste effect gehad

Veel keuze, snelle levering.

Goed en snel

Top deal op prachtige planten!

Ik ga zeker vaker hier een bestelling plaatsen, mn nieuwe planten arriveerden erg snel en waren zorgvuldig verpakt.

Uitstekende service

Snel en voordelig het juiste product geleverd.

Totale mislukking !!!!!

De goederen die ik bij u heb besteld, zijn al twee of drie jaar niet aangekomen. Ik heb meerdere keren e-mails geschreven.

Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐

"Eerst wat twijfels door gedoe met de bezorging (DHL liet weer wat steekjes vallen), maar de klantenservice van All4Plants heeft dit echt uitstekend opgepakt. Ze denken mee, reageren snel en hebben het probleem keurig opgelost. Een bedrijf dat echt geeft om haar klanten!" Top !!!!

Gekregen wat bested was

Al 2 maal besteld en telkens zeer tevreden. Top service aan zeer democratische prijzen. Heb het al anders geweten. Zeer snelle levering.

Snel verzonden

Heb het nog niet gegeven maar ga ervan uit dat het goede voeding is heb natuurlijk wel naar de voedingstoffen gekeken, zie het als een experimentje na de rust van winterperiode.

Uitstekende service en snelle levering!

Ik ben erg tevreden! De levering was zeer snel en alles was goed verpakt. Ik ben vooral blij omdat deze specifieke wortelmeststof niet in elke winkel te vinden is. Een echte aanrader!

Fijne klantenservice, snelle verzending en goede verpakking!

Heel fijn bedrijf. Ben erg blij met de snel verzonden Milwaukee MC811

Snelle bezorging van top kwaliteit!

Heel netjes geholpen een aan rader

Pakje was door DHL niet geleverd. All4plands heeft het zeer netjes opgelost thanks

Snelle levering.

Ik had zaterdag online besteld en ik kon hem maandagochtend al ophalen. Goed verpakt en snelle levering. Een aanrader. Chapeau!!

Beste webshop voor planten

Uitgebreid aanbod, producten van kwaliteit en belangrijkste zeer snelle levering

Correcte afhandeling en levering van mijn order. Informatievoorziening was ook gewoon goed.

Betrouwbaar

Snel rn correct