Alles is perfect gegaan

Prima winkel. Snel besteld en snel bezorgd

Duidelijke winkel met zeer concurrerende prijzen. Bestelling ging soepel en pakket arriveerde prima verpakt en op tijd.

No proper returns policy.

If they send you a clearly faulty product you will have to pay for it to be returned. I have already paid once for the postage. Also they state that the product will be repaired or replaced. I ordered and paid for a new product. Not one with a fault that has been repaired, or if I’m lucky a new one. (Which I’ve now paid postage on twice) They just seem to have their own set of rules which doesn’t match up with most online shops and they really don’t value repeat business.

snel en goed

snel en goed

Aanbod en prijs prima. Website was traag

Website reageerde traag

snel en accuraat

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering

Goede en snelle levering

Ik had mijn bestelling supersnel in huis. Goede service.

uitstekend

snel geleverd

snelle levering volgens beloftes

probleemloze bestelling.

Goed product voor een scherpe prijs

Ik heb een Gardena snoeizaag met telescopische steel gekocht. Dit voor een scherpe prijs. Ik ben erg tevreden.

Binnen 24 uur verzonden , uitstekende service

Meerdere bestellingen gedaan en allemaal perfect , snelle verzending, goede prijzen, email service is ook gewoon goed binnen 24uur een antwoord terug met aandacht in de zin van goede uitleg en zorg voor de klant. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen voor diegenen die twijfel hebben.

Snel geleverd.

Mijn bestelling werd snel geleverd. En was in een lekker compacte doos verpakt. Dus makkelijk naar boven te dragen. Alleen het bestellen vond ik wel irritant, de website is zo langzaam als dikke str....

Vlot geleverd en makkelijk bestellen

Snel en keurig geleverd

De planten die ik heb ontvangenissen er prima uit

Prima planten ontvangen nu het voorjaar afwachten hoe het tot bloei komt kan niet wachten

Excellent

Super !

goede website makkelijk bestellen

gewoon goed en snel geregeld

Uitermate vlotte afhandeling

Besteld, betaald en volgende dag in huis. Uitstekende afhandeling

Ga zeker weer bij dit bedrijf bestellen

Super goed.

Heel erg tevreden.

Top winkel snelle verzending

AAAAAAA++++

Prima product.

Prima product, snelle levering! Keurig verzorgd.

6 Rangeerweg

Susteren 6114BC