ik heb een eind druppelaar te veel en een tussen druppelaar te weinig gekregen.
Beste Connie, We vinden het vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met jouw order. We willen het uiteraard graag samen oplossen zodat je wél tevreden bent. Je kan een e-mail sturen naar [email protected] met daarin de omschrijving van de klacht en je bestelnummer. Je mag ons ook tussen 9 en 18u van maandag t\m vrijdag bellen op: 045 528 4444. Indien je een mailtje stuurt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
bestelling was er binnen 2 dagen
Wij wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst net zo van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
simpel, snel en goed
Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer terug te zien! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
ene dag besteld en betaald,volgend dag geleverd
Wij zijn blij om te horen dat u goede ervaringen heeft gehad en wij hopen u in de toekomst opnieuw terug te zien in de webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Gisteren besteld vandaag al in huis!
Super bedankt voor je review! hopelijk tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
snelle duidelijke omschrijving van het product....keurig nette bezorging
Super bedankt voor je review, hier zijn we trots op! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Alles prima gegaan, producten geweldig
Bedankt voor je aankopen en review. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Vrijdag een grote fles Chrysal besteld die zaterdag al bezorgd werd. Wat 'n tempo!
Bedankt voor je positieve review hier zijn wij trots op. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Het was erste keer, het gebeurdt snel , ik blij mee. Ik zal bij u merdere keren bestellen. Groetjes Y
Tot snel in onze webshop Y ! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goede en snelle levering , goede producten
Fijn om dit te lezen, heel graag gedaan en graag tot snel. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Vlotte kevering
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Ik heb verschillende soorten grond en andere groei bevorderende spullen besteld. Staan klaar voor advies en een snelle goed verpakte verzending.
Veel plezier met jou bestelling en tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering en mooie prijzen. Ook werd mijn vraag per mail snel beantwoord. Al met al een aanrader.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
All4plants heeft een erge mooi en goed werkende site, een bijzonder breed gesorteerd assortiment en gewoon hele nette prijzen. Mooi bedrijf.
Bedankt voor je mooie compliment en review. Hopende je snel terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Bedankt voor je positieve review! Hopelijk tot snel weer in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Perfect. De volgende x bestellen we weer hierzo
Bedankt voor je vertrouwen en aankoop we zien je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Ik kon nergens krijgen wat ik zocht, overal uitverkocht. Maar hier wel en ook nog zeer snel verzonden. Erg blij mee.
Fijn om te lezen dat we je blij hebben kunnen maken met ons grote assortiment, hopelijk tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Was lang op zoek naar een grote grijze bak. Eindelijk gevonden. Snelle levering.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent , tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Super leuk om te horen dat je bestelling zo snel geleverd is. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
ik ben tevreden over deze webshop
You made my day! Hartstikke bedankt, hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
bestelling snel ontvangen
Goes verpakt en snelle levering.
Niks op aan te merken producten zijn altijd goed en ook snel geleverd
Fijn om te lezen dat je altijd goede ervaringen hebt gehad. We wensen je veel plezier met je bestellingen en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Heb een Kweekbak besteld Netjes geleverd volgens afspraak
Bedankt voor je review wij wensen je veel kweek plezier ! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice